Állítólag az FB tüntette el Lázár János elhíresült, botrányos, migránsozó bécsi videóját. Csillag Ádám, a magyar videoszociológia nagymestere fájlalja, hogy a filmmel együtt az ő véleménye is eltűnt, így megismételte saját közösségi oldalán. Miután a szöveg szinte valamennyi szavával egyetértünk, úgy döntöttünk, közöljük, így segítve annak elterjedését.

[mnky_ads id=”10551″]

Lázár János,

Orbán Viktor magyar miniszterelnök miniszterelnöki hivatalát vezető miniszter. Magyarország több, mint 650000 állampolgárát, a díszes magyar parlamentben hozott törvények alapján kiírtotta. Előbb faji alapon megfosztotta munkájától, egzisztenciájától, önbecsülésétől, vagyonától, akár nincstelen volt, akár jobb módú, aztán megfosztotta mindentől, ami egy állampolgárt megillet, végül a nevétől is megfosztott gyerekeket, öregeket és felnőtteket marhavagonokra rakta, hogy a piszkos munka nagyobb részészét magára vállaló németek gázkamráiban szabaduljon meg tőlük. A gyilkosságok jelentős részét magyar állampolgárok követték el hazai földön, amit csak azért nem tudtak teljes népirtássá tenni, mert az általuk indított háborút elvesztették.

[mnky_ads id=”10552″]

- Hirdetés -

Leszármazottja vagyok,

mind az emberirtó politikát folytató, mind az annak áldozatául dobott magyaroknak. A Lázár János által használt érvek, a ” közel-keleti, muszlim” bevándorlók ellen egy-az egyben behelyettesíthetők azokkal az érvekkel, amikre hivatkozva keresztény nagyapámék magyarjai izraelita magyar nagyapámék rokonságát kirtották. Az érvek szinte teljesen azonosak. AZ, HOGY A MAGYAR MINISZTERELNÖK, A TÉNYLEGES MAGYAR HATALMAT KÉPVISELŐ POLITIKUS LEGBELSŐ MINISZTERE A HOLOKAUSZTHOZ VEZETŐ ÉRVRENDSZERREL AGITÁLJON, USZÍTSON MENEKÜLTEK, EMBERI JOGOKKAL FELRUHÁZOTT SZEMÉLYEK ELLEN, szerintem rémülettel kell, hogy eltöltsék a világ és főleg Európa polgárait, akiknek emlékezniük kell, hova vezetett nagyszüleink háborúja. Van barátom, aki 1948-ban született, apja, teljes családját legyilkolták, anyja is a kevés koncentrációs tábori túlélőhöz tartozott. Egész életében viselnie kell ennek következményeit, az életfogytig kapott szorongást, félelmet és pánikrohamokat. A magyar kormány politikája támadja a nácizmus vereségére épült Európai rendet.

[mnky_ads id=”10553″]

Nem csillag Ádámtól, de Csillag Ádámról

„Hajrá Csillag, hajrá Ádám/Legyél púp a rendszer hátán”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét