Csillagjegyek

Horoszkóp a javából! A mérgező kapcsolatok 5 csúcstartója

horoszkóp
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Egyszerű elítélni azokat, akik eszményítik rossz szüleiket vagy mérgező párkapcsolatukat mondja a horoszkóp. Elgondolkozik az ember, hogy miért nem őszinték magukkal, ám nem mindig olyan könnyű bevallani magunknak az igazságot. Ha valaki romantizál egy egyértelműen mérgező párkapcsolatot, ahelyett, hogy valós fényében tekintene rá, akkor a párjának csak a pozitív tulajdonságaira próbál fókuszálni. Léteznek olyan csillagjegyek, akik sokkal hajlamosabbak ezt tenni. Lássuk, hogy kik ők.

1 – HALAK

A Halak nagyon kedves, jószívű emberek, akik hajlamosak mindenkiben a legjobbat látni, még akkor is, ha annak halvány nyoma sincs a másikban. Természetüknél fogva romantikusak, így képesek a képzeletük segítségével kiszínezni a kapcsolatban lévő szürke foltokat. Van egy oldaluk, amely annyira kétségbeesetten vágyik a párkapcsolatra, hogy sok dolog felett szemet hunynak cserébe, mondja a horoszkóp.

2 – BAK

Egy Bak nem megy bele könnyen egy párkapcsolatba, mindent tudnia kell a másikról, hiszen biztosra akar menni. Ha valami mégsem működik jól, akkor inkább szemet huny a dolgok felett és elképzeli, hogy a másik majd úgyis megváltozik és előbb vagy utóbb minden jóra fordul. Ezzel akár élethosszig is tudja áltatni magát.

3 – MÉRLEG

A Mérleg ki nem állhatja a felesleges konfrontációt és egy őszinte beszélgetés nagyban növeli ennek az esélyét. Ennek értelmében, ha valamivel kapcsolatban szörnyen viselkedik a párja, akkor képes elképzelni őt olyannak, amilyennek szeretné, sőt másoknak is erről az idealizált képről beszél.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!