3 csillagjegy fontos éve 2021 -pénz, siker, boldog meglepetések - Városi Kurír

Sorting by

×

3 csillagjegy fontos éve 2021 -pénz, siker, boldog meglepetések

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy szülöttei számára a 2021-es év első időszaka bőséget és pozitív változásokat hoz, szinte minden területen szerencsések lesznek. A vállalkozásuk egyre jobban beindul, a családi életük egyre harmonikusabbá válik és olyan bevételekre tesznek szert, amelyekre egyáltalán nem számítanak.

Hirdetés

A nagyobb lehetőségek, nagyobb felelőséggel is járnak, de e jegy szülöttei mindent bevállalnak, ha tudják, hogy nagyobb haszon származik belőle. Az év közepén az Ikrek számára, ingatlan vásárlás, vagy felújítás várható, de az is lehetséges, hogy lakhelyet változtatnak. Nyár végén, ősz elején a szórakozáson lesz a fő hangsúly, kirándulás, családi és baráti összejövetelek. Az év utolsó szakaszában e jegy szülöttei a személyes fejlődésükkel lesznek elfoglalva, minél inkább képzik magukat annál inkább minőségi életet vár rájuk a jövőben.

Rák

A Rák jegy szülöttei a 2021-es év első felében a dolgok összerendeződésére számíthatnak, egyre inkább megmutathatják mire képesek.

Az év közepén egy váratlan, szerencsés esemény olyan láncolatot indít be amely alkalmassá teszi őket arra, hogy valamely területen nagy változásokat indítsanak be maguk körül. Az év utolsó felében szakmai és magánéleti sikerekre számíthatnak e jegy szülöttei, az egyedül élő személyeknek esélyük lesz arra, hogy végre megismerhessék életük párját. Az év vége szórakozással és pihenéssel fog telni.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.