Csillagjegysoroló – Halálnak halála….

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A csillagjegyed alapján azt is megtudhatod, hogy milyen hosszú életre számíthatsz. Ha kíváncsi vagy rá, olvasd el az alábbi elemzést. A csillagok állásából, és a születési dátumodból minden kiolvasható!

Kos

Sok esetben mások véleménye alapján hozol döntéseket. Kockázatosan élsz, ezért gyakran kerülsz veszélyes helyzetbe. Minden valószínűséggel akár 85 éves korodig is élhetsz, valószínű infarktus következtében veszíted el az életed. Mivel szereted a kalandokat, lehetséges, hogy autóbaleset is fenyeget.

Bika

Gyakorlatias, és kitartó személyiség vagy, keményen dolgozol azért, hogy elérd a céljaidat. Túl sok energiád megy arra, hogy mindenen stresszelsz, görcsölsz. Természetes halállal 90 éves korodban fogsz meghalni. Ritka az a Bika csillagjegyű, aki fiatalabb korában hal meg, ez is csak akkor fordul elő, ha egy betegség következtében műtétre kerül sor.

Ikrek

Igen lelkes, optimista, és alapjában véve elégedett ember vagy. Hajlamos vagy a visszatérő betegeskedésre, ezért valószínű 45 éves korod körül egy súlyosabb betegség ér utol. Ideális esetben, ha vigyázol az egészségedre, akár 85 éves korodig is élhetsz.

Ezt is olvassa el!

Rák

Segítőkész személyiség vagy, könnyen kezelhető, barátságos ember vagy. Mivel leginkább a mások életével vagy elfoglalva, nem vigyázol eléggé magadra. A Rákok leginkább természetes halállal, 95 éves koruk körül halnak meg. Kivételes esetben azonban hamarabb is meghalhatnak, ha valamilyen gyomorbetegség gyötri őket.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse