Csillagjegyed nem tartja a száját! Ezt árulja el rólad a testbeszéded?

Nyilas

Mivel a Nyilasok alapvetően pozitív személyiségek, tele vannak energiával, optimizmussal, önbizalommal és ez meglátszik a testtartásukon is, ami egyenes, mosolygós, fesztelen. Igazán közvetlenek és barátságosak tudnak lenni. Érzéseiket és gondolataikat minden további nélkül kinyilvánítják, ezért arcuk, mimikájuk és a szemeik komplett nyitott könyv. Kézmozdulataik kissé szórakozottak, mint akik néha nem is a földön járnak.

Bak

A Bakok testbeszéde zárkózottságról, komolyságról, higgadtságról és nyugalomról árulkodik. Mimikája és tekintete sem sokat árulnak el az érzéseikről, gondolataikról. Egyedül a hangjukból, a hanglejtésükből lehet bármit is kikövetkeztetni. Ám ha valaki tetszik neki, azt egyértelműen jelzi a testbeszédével és küldi felé az üzeneteket.

Vízöntő

A Vízöntők nyitott, barátságos, közvetlen személyiségek. Gesztikulációjuk, mimikájuk színes, változatos és igazán egyedi. Szeretik magukat kézzel-lábbal kifejezni. Érzéseik az arcukra van írva, amelyek minél intenzívebbek, annál kevésbé tudják elrejteni.

Halak

A Halak természetükből kifolyólag légiesek, könnyedek vagy éppen misztikusak és visszafogottak. Amikor jókedvűek, és hangulatok a maximumon van, akkor a testbeszédük életteli és dinamikus, amikor meg rosszkedvűek lusták lesznek és életuntak. Egyébként nyitott természetek, akik szeretnek ismerkedni, emiatt közvetlenek és barátságosak.

Forrás

 

testbeszéd

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük