Csillagjegy-üzeneted érkezett, méghozzá nem a legfényesebb! – Neked pittyegett a telód?

5 csillagjegynél lehet, hogy csak valamivel később üt be az elsöprő siker, aminek hátterében leginkább a saját félelmeik, kétségeik, bizonytalanságaik állnak. A kemény és kitartó munka aztán őket is a siker felé vezeti. Te is köztük vagy?

Bika

A Bika nagyon nem viseli, amikor sürgetik. Ő az élet minden területén lassú, megfontolt lépésekkel halad előre. A munkájában sem szereti túlhajtani magát, mindig igyekszik időt találni a pihenésre. Tudja, hogy a kiégéssel nem járna jól, ezért inkább türelmesen, lassan tart a célja felé ahelyett, hogy egyetlen éjszaka alatt akarná megváltani a világot.

…ami a pénteket illeti….

Ma könnyen megtalálhatja egy ismerőse, munkatársa, vagy üzleti partnerei irányából egy olyan ajánlat, ami hosszú távon komoly pénzügyi előre lépéssel kecsegtet az ön számára, s mondhatni, már-már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ma azonban, akárhogy is, de semmiképp sem szerencsés döntést hoznia ilyen területen, így hát, mindenképpen kérjen pár nap gondolkodási időt, s, ha már alaposan átgondolta, mivel járna az ajánlat, ami egyáltalán reális és érdemben megvalósítható-e, s csak aztán, ezt követően reagáljon.

Rák

A Rák, még ha rendelkezik is karrierista ambíciókkal, a családalapítást általában a munkája elé helyezi. Számára az elsődleges siker, amikor megtalálja élete párját és családot alapít. Ezért lehet, hogy a karrierjével csak később kezd el foglalkozni, az is lehetséges, csak azután, hogy kirepültek a gyerekek.

…ami a pénteket illeti….

Ma meglehetős fáradékonyság gyötörheti, amit azonban kifejezetten jól kezelhet és így a nap végére nem, hogy lemerülnek, hanem éppen ellenkezőleg, feltöltődhetnek energiakészletei! Érdemes most ezt a hihetetlen regenerációs képességét felhasználnia több területen is és a nap vége felé haladva, minél inkább belemerülnie kihívást jelentő teendőibe. Élvezze elképesztő erejét és önuralmát! Ha pedig hazaért, jöhet a ráadás, egy fantasztikus családi estével, finom illatok és falatok közepette.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Skorpió

A Skorpió vérében van a versenyszellem, mégis tisztában van vele, az igazán jó befektetések időigényesek. Az olyan projektekre, melyekben csak rövid távú sikert vagy lehetőséget lát, nem is pazarolja az energiáját. Ő minden lépésével jóval a versenytársak előtt jár, mert elsősorban a gyümölcsöző és rendkívül sikeres jövőre fókuszál.

…ami a pénteket illeti….

Felkavaró hírekről értesülhet ezen a napon a pénzügyek tekintetében. Előfordulhat, hogy egy korábban alaposan megfontolt befektetése mégsem volt olyan jó ötlet, mint ahogyan ön az hitte, kedves Skorpió. Gondolja meg alaposan, hogy szükséges lenne-e menteni a menthetőt, vagy épp kockáztatni, hátha a mostani kudarcot, siker követi majd és jelentős vagyonra tehet szert. Aki mer, az nyer, ahogy a mondás is tartja. Gondolja át alaposan a dolgokat, anyagi helyzetét, mérlegeljen és hozza meg az önmaga számára legmegfelelőbb döntést.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt láttad már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse