Bulvár

Csillagjegy-üzenete érkezett – nem pittyent a telód?- a mázlistáknak, akiknek élete 2024-ig gyökeres fordulatot vesz!

Csillagjegy-üzenete érkezett - nem pittyent a telód?- a mázlistáknak, akiknek élete 2024-ig gyökeres fordulatot vesz!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Néha egy üzenet, ha megérted és hiszel benne-neki, olyan energiát képes megmozgatni a szerencsés címzettben, amivel hegyeket képes megmozgatni. Az elkövetkező 5 éven belül négy csillagjegy élete több szempontból is fordulatot vesz majd. Remekelni fognak több területen is, sőt azt is kijelenthetjük, hogy a világ a lábuk előtt hever majd.

A szerencsés zodiákusok közé pedig nem más tartozik, mint az Ikrek, az Oroszlán, a Szűz és a Nyilas.

A Nyilasoknak

az elmúlt évek eléggé kimerítők és nehezek voltak, ám az elkövetkező periódusban learathatják végre munkájuk gyümölcsét. Nagyszerű karrier lehetőségekkel fognak találkozni és elérik végre azt a sikert, amire már oly régóta vágynak. Csillagként ragyognak majd az égen és a 2027-ig terjedő időszak nagyon termékeny lesz számukra.

…a közeljövőben, mondjuk csütörtökön pedig erre számíthatnak….

Amit ma ígér, azt mindenképpen tartsa is meg, kedves Nyilas, vagy inkább, ha úgy érzi, rizikós lehet, ne is ígérjen semmit! Különösen igaz ez, ha olyas valaki szorulna a segítségére, aki igazán közel áll önhöz. Az őszinteségét idővel nagyobbra fogja becsülni, mint egy üres ígéretet, higgye el! Az önmagába vetett hit átlendíti majd a nehezebb időkön. Higgyen a jövőjében, tekintsen mindig előre: tervezze meg a következő nyaralását, vagy utazását. Próbálja meg olyan gyorsan megoldani az aktuális problémákat, amilyen gyorsan csak lehetséges, így újra visszatér a harmónia és béke az életébe, és több szabadidővel fog tudni gazdálkodni. Ha rossz döntést hoz, akkor minden kártyavárként omolhat össze a munkahelyén. Böngésszen csak a neten, sosem lehet tudni, hogy mikor talál rá arra, ami igazán érdekli.

Az Ikreknek

lehetőségük lesz az újrakezdésre. A jegy szülöttei amúgy is ismertek “újjászületési” képességükről, amelyet bizonyos időközönként gyakorolnak is. Kifejezetten felkészültek lesznek az előttük álló számos változásra, amelyet az életük hoz számukra. Nagy fordulatok következnek be, főleg lelki téren és a szerelmi életükben.

…a közeljövőben, mondjuk csütörtökön pedig erre számíthatnak….

A mai nap a családé, szeretteké, esetleg barátoké lehet, kedves Ikrek, akikkel most nem csak, hogy érdemi mennyiségű, de megfelelő minőségű időt is eltölthet, amit érdemes maximálisan ki is használnia arra, hogy ápolja, gondozza a velük való kapcsolatát. Érezze jól magát, s gondoskodjon arról, hogy a számukra is feledhetetlen nap legyen a mai! Ne legyen meghunyászkodó. Ez a karrierjére és a magánéletére is érvényes. Ne féljen kiállni a saját igazáért és elmondani a véleményét másoknak, hiszen, ha nem így tesz, akkor nem fogja megkapni, amit akar.

 

<<< Mondtam már, hogy van máááásik?” >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!