BulvárCsillagjegyek

Csillagjegyek vasárnapja

horoszkóp,
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vasárnap, és néhány más ünnepen valamiért még fontosabbnak tűnik minden sor amit az Univerzum a csillagjegyeknek üzen. Minden nap más és más, de vannak kiemelt fontosságú napok, ezek azok amelyeknek mi emberek adjuk meg a kiemelt státuszt. Ilyen a vasárnap is.

Kos

Ma rendkívül jót tehet önnek egy kis környezetváltozás, kedves Kos, így mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy kimozdul valahová, ahol még sosem járt. Élje át újra a felfedezés és a rácsodálkozás örömét, ami nem csak lelkileg, de érzelmileg is garantált feltöltődet ígér! Ha nyaralást vagy utazást tervez, akkor szánjon kellő időt az előkészületekre is. Ez elsőre felesleges plusz munkának tűnhet, de később, ha valamilyen probléma adódik, képes lesz segíteni másoknak, akik nagyra fogják értékelni az önzetlenségét és találékonyságát. Ne hagyja, hogy az önről szóló pletykák kihozzák a sodrából. Érdemes lenne befejezni a félbehagyott dolgokat, mert később még problémát okozhatnak önnek. Talán most rossz hangulatban van, de ez nem ok arra, hogy ignorálja az embereket. Társaságban határozottan jobban érezné magát.

Bika

Egy kissé letargiába kerülhet ma, kedves Bika, s meglehet, talán nincs is nagy kedve kijönni belőlé, mondhatni, valahogy kifejezetten jól esik egy kis panaszkodás, problémázás, vagy épp elvonulás a világ szeme elől. Ha így érzi, az most teljesen természetes, hisz néha nem árt megélni a mélységet, hogy az ember jobban értékelje majd a magasságot! Ön is csak ember, így egyáltalán nem meglepő, hogy időnként nem rendelkezik a szükséges tudással és a kellő információkkal egy-egy döntés meghozásához. Nincs abban semmi megvetendő, ha ilyenkor egy barátjától, vagy egy szakembertől kér segítséget. Ha így tesz, akkor végül megnyugodhat és visszatér a rég elveszett béke is a lelkébe. A gondolatai kizárólag csak a partnere körül forognak, de ne hagyja, hogy elvakítsák az érzelmei és ne viselkedjen irracionálisan. Ne zavarja a környezetében lévőket az állandó panaszkodásával. Gondolkodjon mindig racionálisan, vizsgálja felül a saját érveit és csak aztán hozzon döntéseket. Figyeljen oda jobban fogai egészségére, hiszen ha idejében felfedezi a problémát, akkor talán megúszhatja a foghúzást. Ne féljen felkeresni fogorvosát.

Ikrek

Bármivel is foglalatoskodjon ma, kedves Ikrek, semmiképpen se diktáljon magának szoros tempót. A gyorsaságot igyekezzen kreatív ötleteivel, s innovatív megoldásokkal kiváltani, akkor nem csak ma érhet el nagy eredményeket, hanem meglehet, hosszútávon is jövedelmezőnek bizonyul majd a most kidolgozott technika! Ne gondolja, hogy a boldogságot minden erőfeszítés nélkül, könnyedén el lehet érni. Természetesen mindenkinek megvannak a saját álmai és elképzelései, de kár lenne, ha csak azért nem érné el a céljait, mert nem tette meg a szükséges lépéseket. Még akkor is ügyeljen a jó modorra, ha valamelyik barátjával beszélget. Vegye figyelembe, hogy bizonyos témák kellemetlenül érinthetik egy adott ismerősét. Egy megbeszélés a főnökével kellemetlen híreket tartogathat az ön számára, de gyorsan össze kell szednie magát, hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét a munkájában. Ne ücsörögjön a TV előtt csatornákat váltva. Inkább nézze meg a kedvenc mozifilmjét.

Ezekről sem árt tudni:

Rák

A mai nap akkor kerülhet egyensúlyba önmagával, kedves Rák, ha adódik alkalma kiélni kreativitását, megvalósítani, vagy legalábbis, belekezdeni jövőbeni elképzeléseibe. Amennyiben (szokás szerint), nem kínálná tálcán az élet a lehetőséget, úgy találja ki maga a mit és a hogyan! Az, hogy időnként az emberen úrrá lesz a félelem és a szorongás, egy teljesen normális dolog. Túl sok terhet vett mostanság a vállaira és ha most nem is csökkentheti a munkatempót, akkor is legalább szánjon egy kevés időt a lazításra, vegyen egy mély lélegzetet is eressze ki a fáradt gőzt. Még ha a párja éppen távol van is öntől, akkor se maradjon egyedül otthon. Mozduljon ki kicsit a barátaival és észre fogja venni, hogy milyen gyorsan eltelik az idő. Próbáljon ki valami újat, egzotikusat, rendhagyót. Észre fogja venni, hogy előbb-utóbb a figyelem középpontjába kerül majd. Ha úgy érzi, hogy nem ön lenne a legmegfelelőbb beszélgetőpartner, akkor inkább maradjon otthon. Senki sem fog ezért megharagudni önre.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!