A csillagjegye szerint ez a 3 férfi a bizalom alapköve

KOS

Aki ebben a cillakjegyben született nagyon gyakorlatias férfi, és éppen ezért stabil és biztonságos életet tud teremteni a családja számára. Ha úgy érzi, hogy a nő, aki mellette, van tényleg az igazi, akkor mindent megtesz azért, hogy a kapcsolat jól működjön. A hűség sem kérdés nála ebben az esetben. Tudja jól, hogy ha egy kapcsolat a bizalomra épül, és a felek boldogok benne, akkor mindaz a pozitív energia, amit a kapcsolat jelent számukra, az élet többi területén is hasznosítható.
A boldog párkapcsolat számára egyfajta befektetés is, de nem kell azt hinni, hogy ettől az egész eltárgyiasul, csupán az érzelmi oldal mellet a pozitív hozadékra is gondol a Kos férfi. Ha igazán szeret, soha nem fog csalódást okozni neked.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-01-03)
Ügyeljen arra, hogy ne vállalja túl magát, kedves Kos. Bizonyára a jó szándék és az önszorgalom vezérli, de tudnia kell, hogy a nap akkor is csak 24 órából áll. Legyen belátó magával és először inkább csak kevesebb feladatot vállaljon, s amikor azzal maximálisan elkészült, akkor álljon neki újabbaknak, hiszen, ha egyszerre túl sok dologba kezd bele, majd egyikkel sem sikerül érdemlegesen végezni, azzal saját lelkesedését is könnyen lerombolhatja. (egijoslat.hu)

<<HOROSZKÓP MINDEN MENYISÉGBEN!>>

csillagjegy

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük