Csillagjegyed mondja: ezek életed sorfordító évei! – Olvasd, hátha éppen most éled….!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden embernek van szerencsés időszaka az életében és vannak kevésbé sikeresek is. Van olyan, hogy a kellemetlenségek sorozatban érnek és van olyan is, amikor váratlanul sikeres leszel. Mindenkit érdekel, hogy ezek az időszakok mivel függnek össze. Valakinek az ilyen magyarázat abszurdnak tűnik, valakinek viszont hihetetlennek. Mindazonáltal ez a törvényszerűség régóta bizonyított. Az ember élete és annak szakaszai szorosan kapcsolódnak a csillagállásokhoz, ami meghatározza a sorsot a születés pillanatától. Emlékezz vissza, néz a jövőbe és légy abban biztos, hogy téged érdekes és emlékezetes események várnak.

1. Kos

Szerencsés csillagzatú. Kétszer annyi pozitív esemény éri mint negatív. Életének fontos évei: 15, 19, 30, 35, 40, 45, 57, 60, 66 és 76 életévek. Az események, melyek ezekben az években történnek, lehet, hogy nem a legjobbak, de egyértelműen meghatározzák az életet. A 40 év feletti időszakban hozzák a legnagyobb változásokat!

+ csütörtöki horoszkóp!

A mai nap a nagy tettekről fog szólni, kedves Kos! A csillagok állása most igen intenzív energiákat mutat önben, melyek segítségével bámulatos dolgokra lehet képes, csak akarnia és mernie kell megtenni az első, nagy lépéseket. Ugyanakkor meglehet, hogy ellent kell állnia ehhez a kísértésnek, hogy barátai, családja társaságában töltse idejét, ám ezúttal lehet, hogy egy bizonyos mértékig megérné elszakadnia tőlük, hisz, ha sikerrel ját, később annál többet lehet majd velük.

2. Bika

Életének fontos évei:

16, 21, 24, 30, 33, 39, 51, 60 és 64. életévek.

Életét s születéstől 30 éves koráig könnyűnek mondani nem lehet, de 30 év után fényes évek várhatók.

+ csütörtöki horoszkóp!

Ma nagy léptékekkel fog haladni, legyen szó munkáról, vagy szórakozásról, egyaránt. Ha ma sikerül odatennie magát, a változások látványosak lesznek, ha azonban hagyja a maguk útján haladni a dolgokat, akkor a nagy bakik becsúszására is legalább ekkora az esély. Pozitív gondolkodás és cselekvés! Legyen ez a mottója, ami ma biztosan sikerre viszi!

3. Ikrek

Életének fontos évei:

10, 20, 30, 40, 50, 64, 70 és 80. életévek.

Láthatatlan erő megvéd téged a gondoktól, a szenvedésektől és a kellemetlenségektől. Igazán nehéz időszak éppen ezért nem volt és nem is lesz az életben. Nyugodt és kiegyensúlyozott élet vár rád.

+ csütörtöki horoszkóp!

Ma nagy kozmikus támogatottságra számíthat, ha dolgainak elvégzésérõl van szó, így a mai nap tökéletes arra, hogy egy fontos projekttel, munkája nehezével, vagy akár egy nagyadag házimunkával töltse idejét. Bármelyikbe is fog, gyorsan halad és sikere lesz! Most még inkább fokozhatja az eredményességet, ha egy listát készít arról, amivel végezni szeretne ma és folyamatosan kihúzogatja, ami már megvan.

4. Rák

Életének fontos évei:

15, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60 és 75. életévek.

Az élethez való lelkes hozzáállásod romantikus hulláma 30 éves korodig tart. A lelkesedésed ezt követőn kicsit csökken. És életed további részében nem lesz az ínyedre.

+ csütörtöki horoszkóp!

A mai nap egyszerűsége és könnyedsége, egész új energiákat kelthet életre önben, melyek hatására valósággal szárnyalni fog, kedves Rák! Ma bármit is tegyen, azzal remekül boldogul majd, csupán csak arra kell koncentrálnia, hogy ne ossza meg figyelmét, azaz, hogy ne keverje a feladatokat, ne akarjon mindennel egyszerre végezni.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest