BulvárCsillagjegyek

Csillagjegyed elárulja, Neked ki a legfőbb ellenséged? Légy velük óvatos!

Csillagjegyed elárulja, Neked ki a legfőbb ellenséged? Légy velük óvatos!

Nem lehetünk mindenkivel jóban és nem kedvelhetünk mindenkit, ahogyan mi sem lehetünk minden egyes ember számára szimpatikusak. Biztosan neked is van legalább egy olyan ember az életedben, akit nehéz megmagyarázni, hogy pontosan miért, de nem kedvelsz. Az ilyen személyt jobb elkerülni, amennyire csak lehet. Tudod, hogy mennyiben szólnak ebbe bele a csillagjegyek? Olvass tovább!

Halak

Ellenség: Kos. Nyugodt ember vagy, aki lazán veszi az életet és nem szereti, ha gonosz céllal okoznak neki fejfájást. A Kosok lobbanékonysága és túlfűtöttsége igazán bosszantó számodra.

Bak

Ellenség: Halak. Mit gondolhat egy Halak? Nem sok értelmet látsz a Halak viselkedésében és idealizmusukat gyengeségnek tekinted. Úgy érzed, mintha mindent félbehagynának, olyan haszontalannak tűnnek.

Vízöntő

Ellenség: Oroszlán. Nem tudja, hogy neked mindig igazad van? Az Oroszlánok nagyon makacsok és vezetői szerepben akarnak tetszelegni, ezt pedig nem állhatod. A probléma az, hogy hasonlóan büszkék vagytok, és emiatt soha nem tudtok igazán kijönni egymással.

Mérleg

Ellenség: Vízöntő. A barátnak álcázott ellenség, akinek az egyoldalú véleményét képtelen vagy elismerni. Szeretnéd, ha a Vízöntő dicsérne téged és bókolna neked, de ezt nem kapod meg tőle. Próbálod megnyerni a szívét, miközben titkon utálod őt.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ezt láttad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author