Csillagjegyed elárulja, mi vár rád a következő 3 hónapban! Felkeltettük az érdeklődésedet? Olvasd és hasznosítsd! - Városi Kurír

Sorting by

×

Csillagjegyed elárulja, mi vár rád a következő 3 hónapban! Felkeltettük az érdeklődésedet? Olvasd és hasznosítsd!

A csillagok állása szerint megtudhatod, hogy mi vár rád a következő időszakban. Annak azért mindenki örül, ha tudja, hogy mire számíthat. Egy kicsit könnyebb lehet az élet, ha lelkiekben fel tudunk készülni a dolgokra.

Hirdetés

Kos

Nagyon intenzív, és viharos szerelmi életed lesz. Egy radikális változás lesz az életedben, és csak az azt követő három hónapban számíthatsz pozitívumokra.

…szombaton pedig….

Ma ne is törődjön mással, ha teheti, csakis testi és lelki egészsége megőrzésével, vagy éppen önmaga kényeztetésével, kedves Kos, ami már igencsak időszerű lehet. A jó teljesítmény alapköve, hogy az ember jól érezze magát a bőrében, s talán mostanában éppen ezzel lehet baj. Orvosolja!

…szombaton a szerelem terén….

A mai nap ideálisnak ígérkezik a flörtölésre, amennyiben növelni szeretné, szerelmi életében az izgalom faktort, kedves Kos! Ugyanakkor, amennyiben tartós kapcsolatban él, fontos betartani a határokat, még, ha annyira jól is esik önbecsülésének a dolog, ha azonban szingli, nos, a ami nap biztosan nem ér majd unalmas véget!

Bika

Lehet, hogy a tavasz közeledte miatt, de a következő három hónapban igencsak változatos szerelmi életed lesz. Valósággal virágról-virágra fogsz szállni, és élvezed az életet. Olyan dolgokat fogsz megtenni, amik eddig csak a képzeletedben léteztek.

…szombaton pedig….

Ma könnyen feltámadhat önben az esetleg rendre visszatérő vágy valaminek a megvásárlására, amit már régóta kinézett magának. Talán most jött el a pillanat, hogy megvegye! Nem érdemes mindig halogatni, hiszen, ha jobban belegondol, végül is, talán sosincs megfelelő alkalom kiadni ennyi pénz, így csak azt kell eldöntenie, ki akarja-e még adni egyáltalán?

…szombaton a szerelem terén….

Ahhoz, kedves Bika, hogy szíve választottja jobban ráérezzen arra, mi az, ami igazán fontos önnek, lényeges néha konkrétan megfogalmaznia neki, mit is szeretne, mire is vágyik! A legrövidebb út az egyenes, különösen, ha a rávezetés valami miatt nem akar működni

Ikrek

Nagyon nyomasztó tudsz lenni, ha a szerelem kerül szóba, valószínű azért, mert nem sok jutott neked az utóbb időben belőle. Ha megtalálod az igazit, akkor teljesen másképp állsz a dolgokhoz. Légy türelmes, ne add fel.

…szombaton pedig….

A mai napon, igen nagy energiákat érezhet magában, legalábbis fizikai téren, így a mai nap kedvez az olyan tevékenységeknek, melyek ezzel összefüggésben vannak. Pakoljon, eddzen, cipekedjen, vagy éppen sportoljon, ma kiemelkedő eredményekre, teljesítményre számíthat, ami kifejezetten feldobhatja napját!

…szombaton a szerelem terén….

Ma kissé megnövekedhet ön és kedvese között a feszültség, ami jórészt abból fakadhat, hogy elképzeléseik nem mindig találkoznak a valósággal, s ami a nagyobb gond, hogy gyakran egymáséitól is különböznek. Ez így természetes, kedves Ikrek, ne is rágódjon sokat ezen, hamarosan enyhülnek majd a dolgok, addig csupán csak arra ügyeljen, hogy el nem fajuljon egy-egy veszekedés odáig, ahonnan már nincs visszaút.

Rák

Nagyon aktív lesz számodra a következő három hónap. Sikeres leszel a szerelemben, és szakmai életben is. Önbizalmad pedig egyre csak növekedni fog, amire most igencsak nagy szükséged lesz.

…szombaton pedig….

A mai nap rendkívül kedvez a szabadidős tevékenységeknek, kedves Rák, amiknek már éppen itt lehet az ideje! Ennek megfelelően, ha teheti, mindenképpen mozduljon ki, sétáljon, fusson, vagy esetleg túrázzon egyet (ez utóbbi lenne a legjobb), s vigye magával szerelmét, vagy barátját is, meglátja, nagyon fogja élvezni az egészség megőrzést!

…szombaton a szerelem terén….

Ma meglehetősen heves viták robbanhatnak ki ön és szerelme között, különösen, ha nem tudnak dűlőre jutni a legalapvetőbb kérdésekben sem. Ne aggódjon, ha úgy érzi, emiatt kicsit ingoványos lett a lábuk alatt a talaj, kedves Rák, ugyanis, amíg ennyire képesek kihozni egymást a sodrukból, addig legalább biztosan, hogy valódi, nagy érzelmek vannak a háttérben!

<<< Jöhet még pár horoszkóp? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.