Csillagjegyed ma baromi pletykás kedvében van! Hogy miről árulkodik? Olvass bele!

Csillagjegyed ma baromi pletykás kedvében van! Hogy miről árulkodik? Olvass bele!
fotó: pexels.com, Karolina Grabowska
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Te is az a típus vagy, aki mindig rosszul választ, ha párkeresésről van szó? Nem szándékosan teszed, nem ez a célkitűzésed, mégis ha arra kerül a sor, kiderül, hogy egész idő alatt a rossz személyt üldözted, aki egyáltalán nem méltó a figyelmedre. Kijutni ebből az ördögi körből nem egyszerű dolog, de lehetséges. A legfontosabb, hogy rájöjj, miért mész mindig a rossz személy után. A csillagjegyek segítenek megtalálni a választ.

Oroszlán

Tipikusan az olyan személyekhez vonzódsz, akik alig mutatnak érdeklődést feléd. Az a tény, hogy nem akarnak téged, még vonzóbbá teszi őket a szemedben.

… a szerdád így alakul….

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Oroszlán, hogy kellőképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki később még sokat tehet előmeneteléért!

Szűz

Annyira erősen szeretnél lehorgonyozni egy kapcsolatban, hogy a legtöbbször észre sem veszed az intő jeleket, mindaddig, amíg a probléma elég nagyra nem duzzad.

… a szerdád így alakul….

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Szűz, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy előre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Mérleg

Hajlamos vagy mindenkiben a legjobbat meglátni és ez azokra a személyekre is igaz, akikkel kapcsolatban egyáltalán nem kellene így tenned, hiszen a legjobb tulajdonságaik mások legrosszabbjaival vetekszenek.

… a szerdád így alakul….

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtető lehetőségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Mérleg, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Skorpió

Nem tehetsz róla, egyszerűen a problémás esetekhez vonzódsz, és egyfajta kihívásnak tekinted a meghódításukat. Nem vagy az a típus, aki könnyen feladja, még ha egyértelműen bukásra is van ítélve a dolog.

… a szerdád így alakul….

A mai nap, töltsön minél több időt önmaga kényeztetésével, kedves Skorpió! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdőzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.