Csillagjegyed mondja: ezek a bátorító szavak sokat lendíthetnek a hangulatodon

Tudom, hétfő van és egyetlen porcikád sincs oda, hogy újra kezdődik egy dolgos hét, így különösen jól jöhet pár bíztató szó a reggeli első kávéd mellé, hogy könnyebben indulj el otthonról. Előre csak annyit a csillagjegy-üzenetből, hogy már csak 4 nap -a main kívül- és újra kuckózhatsz kedvedre!

Oroszlán

Végül minden erőfeszítésed megtérül. Nem hiába teszel meg mindent a céljaid érdekében. Minden erőfeszítés elnyeri jutalmat. Csak még egy kicsit várnod kell. Légy türelmes, és ne add fel semmiképp.

Szűz

Ne hagyd, hogy a fájdalom arra a döntésre kényszerítsen, hogy feladd a szeretetet. Ne hagyd hogy a kudarc eltávolítani téged az álmaidtól. Ne hagyd hogy egy rossz nap elhitesse veled, hogy egész életedben szenvedni fogsz.

Mérleg

Méltó vagy a szerelemre. Méltó vagy egy romantikus találkára. Romantikus vagy egy csodálatos kacsolatra. Méltó vagy válaszokra. Megérdemelsz minden jót. És, ha valaki ezt nem akarja megadni neked, az nem érdemes a figyelmedre, vagy a szeretetedre.

Skorpió

Már nem vagy ugyanaz a személy, aki régen voltál, megváltoztál, felnőttél. Akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy kivirágoztál. Ne aggódj többé azon, amit elrontottál a múltban, figyelj arra ami előtted áll, és légy hálás azért ami megadatott neked.

Nyilas

Ne legyél olyan kemény magaddal. Fejezd be az önostorozást. Ne érezd úgy, hogy teher vagy mások számára, hiszen senki más sem gondolja ezt veled kapcsolatban. Egyáltalán nem egészséges, és nem fair az, ahogyan magaddal kapcsolatban gondolkozol. Szeresd magad.

Bak

Büszkének kell lenned magadra azért, amit elértél eddig az életben, és nem szabad ostoroznod magad azért a néhány dologért, amit még nem sikerült megvalósítani. Ne várj el túl sokat magadtól. Hidd el, teljesen elég vagy, nem kell túlhajtani magad.

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest