Csillagjegyek a finisben – Ilyen lesz a december, az év vége

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nyakunkon az újabb év vége, a csillagjegyek megint búcsút intenek egy évnek, ám hogy milyen lesz ez az elköszönés azt most megmutatjuk. Az  év vége nagy horoszkópja.

Nyilas

Szakmai téren elérkezett az Ön számára a kezdeményezés lehetősége, ha okosan cselekszik, nem engedi, hogy az év végi lazító hangulat hatással legyen a munkájára. Ne gátolja az, ha az új projektek előkészítésében egyedül marad, mert mindenki más már az ünnepre készülődik. Ha egyedül marad is a munkakészségével, most megalapozhatja a jövő sikereit, hiszen mindenkinek feltűnik, hogy mennyire szorgalmasan és keményen dolgozik. Bízzon a szerencséjében és a képességeiben, meglátja, támogatókra fog találni a tervei megvalósításához. Fontos, hogy minden részletre figyeljen, és gondolja végig a pozitív és a negatív lehetőségeket egyaránt a feladatvégzés közben, hogy komoly sikerélményben lehessen része. Tegyen rendet az életében, döntsön, hogy kire és mire van szüksége a továbblépéshez, és zárjon ki az életéből minden felesleges dolgot, mert ezek akadályozzák az előbbre jutásban. Több bevételi forrása is lesz, ami jól jön az ünnepek előtt.

Szerelmi kapcsolatában feszültség alakul ki, mivel párja foglalt, így nincs lehetőség arra, hogy együtt töltsék az ünnepeket. Házasságban, párkapcsolatban meghitt és békés a hangulat, közösen vásárolnak ajándékokat, és szervezik a családi ünnepet.

Bak

A karrierjét tekintve mindig elfogadhatónak tartotta a lépésről lépésre való emelkedést, de most, ezt a csillagjegyet, különös becsvágy hajtja, hogy elismerjék. Kiemelkedő időszakot élhet meg a hivatásában ezekben a hetekben, ha eddig is szorgalmasan dolgozott. Munkájában mindig céltudatos, gyakorlatias, és ezzel sikerült megalapoznia az előbbre jutását. Sokkal rugalmasabb, mint azt Öntől megszokták, de azért figyeljen oda, hogy energiáit ne pazarolja a problémák gerjesztette indulatokra, pletykákra, igyekezzen kiegyensúlyozott kapcsolatokat kialakítani a kollégákkal. Ne felejtse el, hogy a sikerhez nyugodt körülményekre van szükség, és ne engedje magát felidegesíteni magát kis dolgokon. A hónap elején lehetnek nagyobb kiadásai a közelgő ünnepek miatt, de ez nem rendíti meg az anyagi helyzetét, váratlan pénzre, örökségre vagy ingatlannal kapcsolatos bevételre számíthat.

Házasságban, párkapcsolatban a családja képes elfogadni azt, hogy a munkája miatt sokat van távol. Ez megszabadítja az aggodalmaitól, és újra képes átadni magát kapcsolatában a mély érzéseknek, és az ünnepek közeledtével egyre jobban érzi magát a szerettei körében.

Vízöntő

Az ilyen jelű csillagjegy ebben a hónapban képes lesz alapos munkát végezni, szervezetten dolgozik és figyel a részletekre is. Általában élvezi a veszélyt, az izgalmakat, most mégis inkább az átgondolt cselekedeteket részesíti előnyben, mivel tudja, hogy a siker eléréséhez ezek nélkülözhetetlenek. Kollégáival és üzleti partnereivel is jól alakulnak a kapcsolatai, így a másik igényeit figyelembe véve segítik egymás előmenetelét. Anyagi helyzete kitartásának köszönhetően jól alakul, munkája eredményeként vagy vállalkozásából plusz bevétele lesz.

Amennyiben egyedül él, akkor a hónap elején induló sorsszerű szerelmet kaphat ajándékba. Még az is előfordulhat, hogy az ünnepeket sem tölti egyedül. Házasságban, párkapcsolatban romantikusnak képzeli az év végét, az ünnepeket, de a gyakorlatiasság fogja jellemezni. Elérkezett az ideje annak, hogy ne csak érezze, hogy változtatni kell a családi életén, hanem meg is kell tenni a szükséges lépéséket, most lehetősége van a sikeres változtatásra. Úgy érzi itt az ideje annak, hogy újra kimutassa az érzelmeit és olyan szeretetben ünnepeljen a családjával, amire régóta nem volt példa.

Egy finom téli leves.

Halak

Szakmai nézeteltéréssel kezdődik az Ön számára ez a hónap, ez elveszi a kedvét a munkától. Bár néha zavarja, hogy kevés önállóságot igénylő munkával bízzák meg, most mégis örül a rutinfeladatoknak. Olyan időszakot él meg, amikor a magánéleti gondjai miatt, háttérbe szorulhat a szakmai élete, és a szellemi fáradtsága miatt nem is tudna koncentrálni a nagyobb erőkifejtést igénylő feladatokra. Szerencsére akadnak támogatói, akik kiállnak Ön mellett, ennek köszönhetően nem kell tartania nagyobb nehézségektől a hivatásában. Bár érzékenységét igyekszik titkolni a munkahelyén, de a feszültségek gátolhatják a tevékenységében. Anyagi helyzete változó, több a kiadása, mint a bevétele.

Az a szerelmi kapcsolat, ahol úgy érzi, hogy korlátozzák a szabadságát és az elégedetlenség érzése felszínre tör Önben, most megszakadhat, mivel nem látja értelmét a folytatásnak. Ebben a hónapban a családján belül is lesznek viták, főleg a pénz beosztása miatt, szerencsére azonban mindez elfelejtődik, és szeretteivel boldogan élvezi majd az ünnepeket. Decemberben figyeljen az értékeire, mert meglophatják, de az is lehetséges, hogy Ön veszít el valamit.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse