Bulvár

Csillagjegyek a nehézségek útján – Olvass és gondolkodj!

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A boldogságért egész életünkben keményen meg kell dolgoznunk. Nap, mint nap tennünk kell valamit annak érdekében, hogy könnyebben reagáljunk az életünkben felbukkanó problémákra. A nehézségekre minden csillagjegy másképp reagál, van, aki egy kis akadálytól is teljesen kiborul. Nézzük, mit olvashatunk ki a csillagjegyünkből, hogyan reagálunk a minket érő problémáktól.

Kos

Leginkább másokat hibáztat az életében felmerülő problémákért, ennek a csillagjegynek a szülötte ahelyett, hogy cselekedne, inkább leül egy sarokba és duzzog. Mindig más, de leginkább a körülmények hibásak azért, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretné. A Kosok szerint, ők sosem hibáznak. Amikor azonban rájön, hogy senki sem jön, hogy megoldja a problémáit, akkor cselekedni kezd.

Bika

Nehéz helyzetben a feje, gyomra, szíve és a lelke megfájdul. Stressz esetén testileg, és lelkileg egyaránt rosszul érzi magát. Nagyon csalódott tud lenni, ha elsőre nem találja a problémára a helyes megoldást. Ilyenkor azt hiszi, hogy mindenki ellene fordult, senki sem akar segíteni, elszigetelődik, és bizalmatlan lesz.

Ikrek

Csalódottság, és kudarc esetén mély depresszió uralkodik el rajta. Mindig a magyarázatot, és soha nem a megoldást keresi. Szeret mindenre  kifogást találni. Elég sok időbe telik, míg a kudarcból kimászik, és annyira összeszedi az erejét, hogy cselekedni is tudjon.

Rák

A csillagjegy, probléma esetén gyorsan a homokba dugja a fejét, és addig marad ott, amíg elülnek a viharok. Nem szereti keverni az érzelmi, és a racionális döntéseket, ezért igen nehezen tud zöldágra vergődni. Bármilyen kicsi probléma esetén, képes napokig szenvedni.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!