Csillagjegyek a siker útján – Miről szól a keddi nap?

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden csillagjegy két végpont között pulzál egész életében, és ez a siker és a sikertelenség. lássuk Te ma melyik végponthoz vagy közelebb! Ne feledd egy csak egyetlen, akár sikeres akár sikertelen nap életed során, ami holnap talán mer nem is lesz érvényes.

Kos

Ma sikerül összekapnod valakivel, akivel a lehető legtávolabb álltok egymástól gondolkodásban. Ne zavartasd magad azzal, hogy próbálod megérteni az álláspontját, mert úgysem fog menni. Fogadd el, hogy külön utakon jártok és haladj a sajátodon.

Bika

Okkal vagy az, aki vagy és senkinek, egyetlen csillagjegynek, nincs joga hozzá, hogy elvárja tőled, másmilyen légy. Nem kell, hogy magyarázatot találj arra, miért vagy jó egyes dolgokban, míg másokban nem. Az erősségeidre koncentrálj.

Ikrek

Egyes dolgokat érintően nagyon messzire jutsz ma, míg másokkal kapcsolatban közel nem haladsz annyit, mint kellene. A fontos, hogy ne hagyd, hogy visszatartson abbéli félelmed, hogy lejáratod magad valami miatt.

És Te?

Rák

Valaki, akivel együtt élsz, dolgozol, vagy közös üzletet csinálsz, ma megpróbál megakadályozni abban, amit élvezettel csinálsz. Semmilyen szín alatt ne hagyd, hogy megfélemlítsen, mert ha engedsz neki, akkor folytatni fogja a mesterkedését.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse