Csillagjegyek, akik idén már ne kezdjenek új dolgokba – No nyüzsi!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Két hét van hátra az évből, ezt már féllábon is ki lehet bírni az aktuális „giga-holtbiztos terv megvalósítása nélkül. Ha egy szer a csillagok az üzenik egyes csillagjegyeknek, hogy „üljenek nyugodtan a popsijukon”, akkor fogadjanak szót. Ön köztük van, vagy nyüzsöghet tovább?

Oroszlán

Az elmúlt hónapokban bőven kijutott neked az összecsapásokból és a vitákból, mind a baráti társaságodban, mind pedig a munkahelyen, sőt még a szerelemben is. Világos, hogy az egyéniséged része, hogy foggal körömmel ragaszkodsz az igazadhoz, de elforgácsolni a megmaradt erőd csak azért, hogy elmondhasd, neked van igazad, feleslegesen sok luxusnak tűnik jelenleg. Mindezt úgy, hogy egy új ötlet megvalósításán dolgozol.

Ha a csillagok tanácsát követed, akkor élvezd ki  a magányos kuckózást, a befelé figyelést, és időt adsz magadnak az ötleted kidolgozására.

Halak

Számodra alap, hogy a melód mellett legyen mellékállásod, folyamatosan tanulj, képezd majd, és nem szereted elhanyagolni a pasidat és a legjobb barátaidat sem. Mindez olyannyira besűrűsödött az elmúlt időszakban, hogy minimálisra kellett csökkentened az alvásmennyiséged, ami nálad egyet jelent azzal, hogy képtelen vagy funkcionálni. A jó hír az, hogy 2021-ben is szárnyalni fogsz, viszont csak akkor, ha az év utolsó hónapjaiban nem égeted el a maradék erődet.

Használd fel a nyugit arra, hogy rendezd a gondolataidat, álmodozz és tervezgess.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük