Csillagjegyek

Csillagjegyek csoda-hava, és a fele még előtted van!

csillagjegy
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Csodálatos nyári időszaknak nézünk előbbre elébe 2022-ben, nagy fordulatot vesz az energiák áramlási iránya! Különösen igaz ez a júliusra és abban is 4 csillagjegyre. Lássuk kik ők.

BIKA

A bika képes lezárni azokat az emberi kapcsolatait, amelyek nem viszik már előre őt az életben, sőt, egy kölcsönös megrekedtséget képviselnek. Mindez megsokszorozza a csillagjegy  önbizalát és lendületét az életben: nyugodt, boldog állapotba kerülnek, amely segíti őket, hogy bevonzzák az őszinte, és mélyebb emberi kapcsolatokat!

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő jelentős döntések meghozatalára kényszerült július elején, amelyet eleinte rossznak élt meg, azonban már néhány nap, maximum néhány hét után az élete jelentős pozitív fordulatot vesz! Olyan akadályok hárulnak el a boldogságod útjából, amelyeket valószínűleg nem is éltél meg akadályként. Innentől kinyílik a világ, és a bátorság, amellyel meghoztad a döntésedet, segít abban is, hogy a karrieredben jelentős előrelépést érj el!

MÉRLEG

A mérleg csillagjegy szülötte csodálatos élményekre tesz szert júliusban, és olyan ismeretek birtokában jut, amelyek segítenek a jövője építésében!
Igen erősen tudsz fókuszálni a munkádra, és a céljaidra, de mindez nem megy a kikapcsolódás és az emberi kapcsolataid rovására! Ráadásul nem várt pénz is áll a házhoz, nagyon boldog hónapra számíthatsz!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (2)

  1. […] Csillagjegyek csoda-hava, és a fele még előtted van! […]

Comment here