Bulvár

Csillagjegyek, figyúzzatok! Kissé viharosra sikerültek az elmúlt napok, de nyugi, ennek most vége! – Ilyen lesz a várva várt hétvége!

Siker, pénzügyi fejlődés és boldogság - 4 mázlista hónap szülöttei erre számíthatnak!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tedd a szívedre a kezed! Csütörtök délután jobban izgat, hogy már csak 1 nap választ el a hétvégi pihenéstől, mint, hogy mi történik a munkahelyeden. Ha nem, akkor nem zavarunk, de, ha egyetértesz az előbbi megállapítással, akkor csekkold, neked mit ígér csillagjegyed alapján szerelem-ügyben a nagy égi rendező!

Kos

Szingli: Ha hívnak, menj! A barátaidnak most nagyobb szükségük van rád, mint neked arra, hogy csak otthon lézengj és a szerelmi életed kudarcain rágódj, szóval mondj igent minden programra! 

Párban: Nem minden alakult úgy az elmúlt időszakban, mint ahogy szeretted volna, és nagyon úgy fest, hogy neked kell megtenned az első lépést, ha ezen változtatni szeretnél. A hétvége erre remek lehetőséget kínál!

….pénteken pedig….

Egy ismerőse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Kos. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Bika

Szingli: ideje, hogy előkapd a legsz.xibb rucidat és magassarkúdat, mert olyan buliba hívnak meg, ahová vétek lenne nem elmenni. Bár a nagy Ő-t nem itt fogod megismerni, egy kis flört mindenképp megkísért. 

Párban: úgy érzed, a barátod már nem úgy néz rád, mint korábban, aminek részben az is az oka, hogy túl sok időt töltöttetek együtt mostanában. Míg ő pasis estére megy, te picit szedd rendbe magadat!

….pénteken pedig….

Egy munkatársa iránt váratlan vonzódást érezhet, amit igencsak furcsállhat, mert eddig nem táplált iránta hasonló érzéseket. Mielőtt azonban rögvest kiterítené lapjait, inkább várjon néhány napot, hogy vonzalma tényleg valós alapokon nyugszik-e és nem csak pillanatnyi fellángolás.

Ikrek

Szingli: ha úgy érzed, hogy egyedüllétre van szükséged, akkor ne enged, hogy mások befolyásoljanak és belehajszoljanak egy randiba! Nem állsz készen egy új kapcsolatra, és ezt te tudod a legjobban!

Párban: kissé viharosra sikerültek az elmúlt napok, de nyugi, ennek most vége! A pasid rájött, hogy elég gorombán viselkedett veled és most szuperédi meglepetéssel készül, hogy kárpótoljon a viselkedéséért.

….pénteken pedig….

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Ikrek. Ez az illető lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Nyilas

Szingli: iszonyúan fáradt vagy, ez egy hosszú hét volt, szóval érthető, ha egész hétvégére magadra zárnád a lakás ajtaját, de ha hívnak valahová, mondj igent, mert izgalmas pillanatokra számíthatsz.

Párban: a pasid mindent megtenne azért, hogy a kedvedben járjon, de te mikor voltál vele utoljára ilyen figyelmes? A hétvége remek alkalmat kínál arra, hogy végre ő kerüljön a fókuszba, lepd meg vele!

….pénteken pedig….

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött időt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

<<< Ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!