Tudtad? Ezek a csillagjegyek legnagyobb félelmei kapcsolataiban. A tiéd mi?

Egy új kapcsolat tele van izgalmas, de váratlan dolgokkal. Az előre nem látható események pedig általában kissé félelemmel töltik el a legtöbb embert. Nézd meg, mitől félnek leginkább az emberek egy új kapcsolat kezdetén, és vesd össze saját kételyeiddel- ha vannak!

Kos-sérülékeny

A Kos úgy lép be valaki életébe, mint egy tornádó. Úgy tűnik, hogy nagyon magabiztos, de, amint kialakult a kapcsolat gyakran elveszíti az önbizalmát. Nehezen nyílik meg az emberek előtt, kissé bizalmatlan, és időbe telik, míg valakit igazán közel enged magához.

Nyilas-unalom

Fél attól, hogy unatkozni fog egy kapcsolatban, vagy esetleg ő lesz egy unalmas partner. Nem szereti a rutinos dolgokat, minden nap újabb kalandokra vágyik. Vonakodik a komolyabb kapcsolatoktól, hiszen attól fél, hogy egy idő után monotonná válhat.

Bak-átverés

Büszke személyiség, nem törődik azzal, hogy mások mit gondolnak róla. A legnagyobb félelme az, hogy becsapják, ezért mindent megtesz azért, hogy soha ne tűnjön gyengének.

Bika-bizonytalan

Sokszor nem lehet tudni, hogy pontosan mit is akar, zavaros és bizonytalan. Ha valaki a közelébe kerül, jó, ha tudja, hogy a legfontosabb, hogy biztonságot tudjon nyújtani a Bika számára. Fontos, hogy tisztában legyen vele, hogy párja hosszú távra tervez, vagy csak egy kalandot lát benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük