Csillagjegyek, amiknek óriási szerencsében lesz részük a karácsonyi időszakban! – Nézzük, kik ők!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ránk férne már egy kis szerencse ebben a kiszámíthatatlan és kusza évben, igaz? Jó hír, hogy van négy csillagjegy, amik szülötteire a karácsonyi időszakban rengeteg csodálatos pillanat és szerencsés helyzet vár, úgyhogy nekik biztosan megéri izgatottan várni az ünnepeket!

Oroszlán: tele leszel új ötletekkel

A karácsonyi időszakban egészen kivirulsz, és ezzel együtt életed egyik legkreatívabb időszaka vár rád. Tele leszel friss ötletekkel, amelyek ezúttal nem csak elméleti síkon léteznek majd, hiszen energikusan beleveted magad a megvalósításukba.

Ez a pezsdítő hozzáállás nem csak a karrieredre lesz jelentős hatással, hanem a szerelmi életedre is.

Korábban sokat stresszeltél a párkapcsolati kérdéseken, de most egészen más színben látod majd a helyzetedet. Szingliként végre úgy érzed, hogy nincs is szükséged párra; és micsoda véletlen, hogy épp a lazább hozzáállásod miatt vesznek észre hirtelen egyre többen a környezetedben. Ha viszont kapcsolatban élsz, készülj a romantikára, mert a párod kifejezetten érzelmes hangulatba kerül az ünnepek közeledtével! Ja, és ne feledd: maszkot fel!

Bika: romantikus téli esték

Úgy tűnik, a Bikák imádni fogják a 2020-as karácsonyt, még annak ellenére is, hogy nincs túlzottan könnyű év a hátuk mögött. Számukra most elsősorban szerelmi téren jönnek izgalmas változások és váratlan kihívások. Magabiztosabbá válnak a külsejüket illetően, és ez végre löketet ad nekik abban, hogy kiteljesedjenek a szerelemben. Ha szingli vagy, akkor készülj fel, mert az elkövetkező hetekben elég sok hódolót sodor utadba az élet, akik szívesen randiznának veled, mindeközben pedig megismerkedsz valakivel, aki mellett végre komolyabban el tudod képzelni a jövődet. De a kapcsolatban élőknek sem lesz okuk a panaszra: a pároddal végre ismét egymásra találtok, épp úgy, mint a kezdetek kezdetén.

Ti egy cseppet sem fogjátok bánni, hogy bezárkózva, édes kettesben kell töltenetek az idei szilvesztert!

Ja, és ne feledd: maszkot fel!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük