BulvárKiemelt hírek

Csillagjegyek vasárnapja – a horoszkóp nyomában

Csillagjegyek, most figyúzzatok! A változás lába a levegőben lóg, csak vedd észre az 5 jel bármelyikét.....
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden hétvége szép, akár tevékenyen, akár egyszerű semmibe néző  lustálkodással telik. Csak az a hétvége ócska amelyik központi eleme az önsajnálat, és a siránkozás, reméljük ez a hétvégéje nem ilyen lesz, ezt látszanak megerősíteni a csillagjegyek is.

Kos

Tanulnia kell a korábbi hibáiból, mert, ha nem így tesz akkor az erőfeszítéseiről kiderülhet, hogy teljesen hiábavalók voltak, és csak az energiáit pazarolta. Járjon nyitott szemmel, és egy adott problémát minden oldalról vegyen szemügyre, így kiderül majd, hogy érdemes-e erőfeszítéseket tennie a megoldására, vagy sem. Jó lenne, ha valahogyan el tudná terelni a gondolatait, amire kiváló alkalmat kínál, ha némi társadalmi életet él. Találkozzon a barátaival és biztos, hogy nem fogja megbánni. A csillagok állása rendkívül kedvező, ennek a csillagjegynek így még akár előléptetés is várhat önre. Nem szabadna minden problémát magára venni, mert ha így folytatja, akkor előbb-utóbb az ideggyógyászaton vagy egy terapeutánál fog kikötni.

Bika

A csillagok állásának köszönhetően nagyszerű tetteket vihet véghez, ezért most ne fogja vissza magát. Azok a gesztusok, amelyeket általában elutasítás és értetlenség kísér mások részéről most célravezetők lehetnek. Használja a képzelőerejét és lepje meg a környezetében élő, ön számára fontos embereket. Ne legyen önző és ne csak önmagára gondoljon. Vigye el a párját vacsorázni, vagy hívja meg a barátait egy italra. Próbáljon meg mások kedvében járni.

Ikrek

Óvja a természet értékeit, és vigyázzon rájuk. Ne feledje, hogy nem egyedül él a Földön, ne legyen önző, gondoljon a jövő generációira is. Például néhány plusz lépés ahhoz, hogy egy közeli szemetesbe dobja ki a hulladékot egyáltalán nem megerőltető dolog. Próbáljon erről másokat is meggyőzni a környezetében, hiszen az ön csillagjegye nagy hatással van az emberekre. A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat. Rendezzen egy bulit!. Itt az ideje, hogy mulasson egy kicsit, mivel már rég szórakozott, és ez egyben remek alkalom arra is, hogy találkozzon a barátaival. Ne hagyja figyelmen kívül a súlyos, krónikus egészségügyi problémáit. Keressen fel egy szakértőt.

 

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ne hagyja, hogy a környezete túlságosan befolyásolja. Még akkor is álljon ki a saját véleménye mellett, ha az csak igen nehezen fogadható el mások számára. Ne adja fel csak azért az eredeti elképzelését, mert közben más is az eszébe jut. Támogassa meg az álláspontját kőkemény érvekkel és biztos, lehet benne, hogy megnyeri a vitát. Legyen nyitott, és ne féljen akkor sem kimondani a saját véleményét, ha az esetleg negatív. A a családtagjai  meg fogják érteni önt. Csillagjegye tanács szerint azonban jobban jár, ha nem vesz részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak. Keljen fel korábban és menjen el kocogni. Hamarosan észreveszi magán a pozitív változást.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!