Csillagjegyet tölts!- Indul a férjvadászat

Ma bemutatjuk nektek azokat a csillagjegyeket, akiből a legjobb férjek lehetnek. Mindenkinek vannak csodálatos tulajdonságai, de van néhány csillagjegy, aki mellett felhőtlen lehet az életed!

12. Ikrek

Ő olyan férj aki úgy tűnik, hogy ott van, de ugyanakkor még sincs ott és pont akkor nincs ott, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Ahhoz, hogy egy nő tolerálni tudjon egy ilyen férjet, három ok szükséges: jó ember kell legyen, nagyon intelligens kell legyen és nagyon szórakoztató kell legyen.

11. Halak

Ő egy olyan férj aki, ha akar valamit, akkor azt azonnal oda kell adni neki. Egy a HALAK jegyében született férfi esetében a feleség az anya szerepét kell betöltse. Gondoskodó és szigorú anya kell legyen. Másrészt pedig a HALAK jegyében született férfinél nincs odaadóbb. A legegyszerűbb

10. Nyilas

Ő az ideális férj, mert romantikus, tele van életkedvvel, szerény, nagyon tud szeretni és jó apa. Könnyű és kellemes vele együtt élni, persze csak akkor, ha a feleség szemet huny a kisebb butaságai felett. Az az igazság, hogy a NYILAS előbb vagy utóbb unatkozni fog.

Ezt is olvasd el!

9. Skorpió

Ő olyan férfi aki csak a tökéletességgel van megelégedve, a legjobb borral, a legjobb étteremmel, a legcsodálatosabb nővel. Senki sem tagadhatja azt, ha a SKORPIÓ egyszer szerelmes lesz, akkor ő a leglojálisabb személy.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse