Csillagjegyük alapján ezeket az ételeket imádják az emberek! – Nézd meg, nálad stimmel-e?

Az asztrológusok úgy vélik, hogy kedvenc ételeinket a csillagok határozzák meg. Ha tanulmányozzuk a csillagjegyek által kedvelt ételeket, akkor családtagjainkat és barátainkat is meglephetjük kedvencükkel.

Kos

Kitalálni azt, hogy a szenvedélyes Kos mit kedvel, egyáltalán nem nehéz. Ebben a csillagjegyben születettek imádjak a felfedezés összes fajtáját, a gasztronómiát is beleértve. A Kos elolvad a fűszeres és az égetően erős ételektől. Az abszolút favorit náluk az olasz konyha: tésztát bármilyen feltéttel és bőségesen megszórva parmezán sajttal, bruschettát, rizottót, lasagnát hm-hm-hm…És mi lenne velük egy pohár jó vörösbor nélkül?

Bika

Egzotikus étel – a Bika ritkán él ezzel a lehetőséggel. Ehhez a csillagövhöz tartozók a finom tradicionális házias ételeket kedvelik, melyek emlékeztetik őket a gyermekkoruk íz világára. Hering vajas főtt burgonyával, hajdinakása vajjal, egy szelet meleg friss kenyér tejjel, ezek vezetik a Bikák kedvenc ételeinek listáját.

Ikrek

Ezen csillagjegyűek kiszámíthatatlanok és ellentmondásosak. Ők egyformán szeretik a kamcsatkai rákokat és a sonkás tortellinit ketchuppal! Az Ikreknek a kedvenc húsuk a baromfi. Ezen csillagjegyek képviselői életüket nem tudják elképzelni anélkül, hogy ne fogyasszanak el desszertnek egy kehely vanília fagylaltot, esetleg egy sajttorta szeletet.

Rák

A Rákok mindenfajta tengeri ételt imádnak! Ugyanakkor elkötelezetten szentimentálisak és mindig örömmel fogyasztanak fasírtot, vagy olyan nyalánkságot, amilyent a nagymamájuk készített gyermekkorukban, vagy éppen a kedvenc nagynénijük receptje alapján készített töltött halat. Saját szokásaik megszállottjai és ragaszkodnak az ételeikhez, ugyanúgy mint az emberekhez is. Azonban a Rákok nem idegenkednek az egzotikus mangó vagy a papaya fogyasztásától sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük