Csintalan Sándor: „A f@szom kivan az ilyen baromságokkal….

Simicska Lajos letétbe helyezett állítólagos “életbiztosítása” sokak fantáziáját megmozgatta. Találgatják mi lehet rajta és meddig mennének el a fenyegetettek a megszerzéséért. A zoom.hu megkérdezte a Simicska belső köréhez tartozónak vélt Csintalan Sándort, aki elmondta …..

A nepszava.hu-n megjelent írásban egy titokzatos „videóvallomás” emlegetnek, mint az üzletember végső ütőkártyája Orbán Viktorral szemben. A szerkesztőség elérte Csintalant, aki jelenleg a HírTV-vezet műsort, aki így reagált:

„A faszom kivan az ilyen baromságokkal; jobb lenne, ha a Népszava inkább a Puch Laci faszával szórakozna, esetleg azzal, hová rakták be neki”

– utalva arra, hogy a patinás újság mostanság bőségesen kap állami hirdetéseket. (Puch az újság tulajdonosa, korábbi MSZP-pénztárnok, jelenleg is aktív háttérember.)

Csintalan hozzátette:

„A korrupt rendszerrel kellene foglalkozni meg azzal, hogy kirabolják az országot. Ja, és hogy az alapkérdésre is válaszoljak: ahogyan atombombák sem voltak az április nyolcadiki választás előtt, úgy titkos videók sincsenek. Ezeket a dolgokat az ujjukból szopják a kollégák vagy olyanok mondják nekik, akiknek fogalmuk sincs semmiről, de a totális zavarkeltésben érdekeltek. Ne hülyéskedjünk már!”

Csintalan szerint:

„Természetesen szurkolok a Népszavának, hogy életben maradjon; a legrégebbi, szociáldemokrata gyökerű újságról van szó, vagyis ez alapvetés.”

A forrásként megjelölt nepszava.hu azzal támasztotta alá cikkét, hogy a volt szobatárs sorban adja el minden hazai érdekeltségét. Fia, Simicska Ádám már Amerikában van, ahol a hírek szerint nyelvet tanul és egyetemre szeretne járni. Egy névtelen forrásra hivatkozva azt írják:

“Lajos tényleg hitt a kormányváltás lehetőségében, de rá kellett jönnünk, hogy bármennyi energiát belefektethet ebbe, azt a politikai munkát nem tudja elvégezni az ellenzék helyett, ami ehhez kell”

Az ominózus “életbiztosításról” ezt mondta a forrás:

“Lajos arról is gondoskodott, hogy ebből többen is részleteket lássanak, így a másik oldalon is tisztában lehetnek vele, mivel járna, ha ez kikerülne”

Feltehetően soha nem derül fény arra, hogy létezik-e és ha igen, mit rejt a titokzatos felvétel, így tovább az összeesküvéselmélet-gyártás rögös útján! Sok meghökkentő verziót fogunk még olvasni!

Simicska letétbe helyezett videofelvétellel védi magát Orbántól

Simicska Lajos kiszáll üzleti érdekeltségeiből

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük