Csobot Adél nagy menetelése: még sohasem nyertem semmit

A címünkben idézett mondat volt szinte a legelső, amit Csobot Adél, aki Hegyes Bertalan profi táncos oldalán megnyerte az idei Dancing with the Stars celeb-táncversenyt kimondott. Az egész ország, de legalábbis az ilyen és ehhez hasonló megfeszített energiákat és akaratot követelő műsorokat szívesen nézik láthatták, hogy lesz egy mutatós celeb anyukából magas színvonalon teljestő, kimerem mondani, táncművész alig néhány hét alatt.

Lépésről lépésre

Az első bizonytalan lépések után egy rakéta sebességével száguldott végig az úton a páros. Közben a bulvár szinte másról sem szólt, mint arról, hogy az eszement hajtásnak köszönhetően mikor milyen sérülés elszenvedésén tette túl magát Adél. Jellemző az általános “Adél párti” hangulatra, hogy a fanyalgók is csak abba tudtak belekötni, hogy a fiatal anyuka nem hord melltartót és felsőit szinte szétfeszítik ágaskodó mellei.

Csobot  Adél a fanyalgóknak is frappáns választ küldött, természetesen a rá jellemző mosolygós arccal:

“Őszintén szólva, nem értem, hogy miért rökönyödünk meg 2022-ben azon, hogy valakinek áll a mellbimbója és melltartó nélkül táncol…”

– hangsúlyozta az énekesnő, aki szerint manapság egyre elterjedtebb, hogy a nők közül többen nem hordanak melltartót, mivel sokkal kényelmesebbnek érzik a viseletüket nélküle. (Blikk)

Aztán jött a döntő

Itt is az történt, amit a hollywoodi akciófilmek megtanítottak a világnak, azaz azt, hogy csak nagyon erős ellenféllel szemben van értéke a főhős győzelmének. Ebben a fináléban nem is egy, hanem két szupererős párost kellett legyőznie a Csobot-Hegyes duónak és sikerült. Nem véletlen, hogy már a győzelem másnapján sejtelmesen arról beszélhetett a győztes hölgy, hogy újabb kiemelkedő táncos feladattal keresték meg, ám ennél többet nem mondhatott.

Csobot Adél  pontosan úgy adott példát az országnak, mint a többi tehetségkutató győztese, hiszen hiába ismert, sikeres ember, a tánc világába amartőrként érkezett, de a sok munka, kitartás következtében profiként indulhat tovább.

Szorítok neki!

(Fotó: TV2)

Ezt jól megkapta Puzsér Róbert!

Pin It on Pinterest