CSOK-olom a lakástakarékot!

 Orbán  megint lop egy kurva nagyot. Bánki Erik, hobbi focista külkereskedő képesítésű parlamenti gazdasági bizottsági elnök terjesztette elő a javaslatot a lakástakarékok felmenő jellegű megszüntetésére.

Erről van itt szó, kérem!

Ez ezt jelenti, hogy a bankokban az itt elhelyezett pénzek, saját erő mellé a kormány nem ad a jövőben harminc százalékot kitevő összeget, vagyis az intézmény megszűnik. Az indokolás az, hogy a kezelő szervezetek extraprofitra tesznek szert.

Megint a hülyék idegrendszerének átmosására szolgáló szómágia. Orbán, és bandája egyszerű, kiismerhetően primitív. és a módszereik is azok. Ezért sikeres az egyszerű,kiismerhetően primitív magyarok esetében is. Az első elv, hogy mond ki a hívószavakat, a varázsszavakat, amitől a sötét híveid azonnal hanyatt dőlnek, és mindent elfogadnak. Pl. haza, magyarság, rabló extraprofit, védjük meg!

Most a lakástakarékot kezelő bankok extraprofitálnak. Korábban a rohadt nyugdíjpénztárak tették ugyanezt, luxus beruházásokra költötték a nép pénzét, ezért el kellett venni tőlük a nyugdíjak kezelését. Tudjuk, hogy ebből semmi nem volt igaz, csak lenyúlták a nyugdíjkasszát, hogy ezzel csökkenthessék az államháztartás hiányát. Munkahelyi, és minden más fenyegetéssel vették rá az emberek a kilépésre, ha önként nem akartak. Azt is tudjuk, hogy a magánnyugdíjpénztárak mostanra jelenős hozamot hoztak ügyfeleiknek, tehát aki bent maradt, az nagyon jól járt. A lenyúlt állami nyugdíjrendszer pedig dűl össze.

Rá kell tehát fogni a másikra, hogy rabló,

elveszi a “zemberek” pénzét, extraprofitál, és máris elhiszi a hülye, hogy minden igazságos, jogos. A kormány megmenti a hazát. Ugyanezt az egyszerű módszert alkalmazták a közüzemi szolgáltatók állami tulajdonba vételekor is, a szemét külföldiek extraprofitja volt a hívószó. Most is van extraprofit, pl. a gáz ára a nemzetközi piacon 40 százalékkal csökkent azóta, de a kormány nem csökkentette ennek megfelelően az árat, pedig mostanra magyarok a szolgáltatók. Tehát ha az ő zsebükbe folyik, akkor nincs baj. Persze föl lehet hozni, hogy az legalább magyar zseb. Ez akkor lenne igaz, ha minden magyar polgárt elszállítana állami pénzekhez jutó magántársaság tulajdonosa repülőjén a kedvenc csapata meccsére. De Józsi bácsit a Platánból erről még nem kérdezték meg,hogy menne-e? Meg a Az MVM az Unió ellen tüntetőket támogat, akik a pénzen Brüsszelbe utaznak tüntizni, kircsizni. Engem sose kérdeztek, elmennék-e pl. Párizsba kurvaanyázni Macront? Vajon miért nem? Pedig megnézném az Öreg Hölgyet.

Marad tehát a Fidesz által preferált CSOK, és NOK, az úgynevezett állami lakáslottó,

amely gazdagokat,tehetőseket, értsd. Fidesz közelieket preferálja, és az általuk szeretett folyósító cégeket. Pl. a Rogán által futtatott Central NOK Szervező Zrt.-t. Vagyis nem csak az állami támogatások, hanem a lakossági befektetések kezelését is hozzájuk csatornázzák be. A hülye magyar pedig megint tapsol, pedig fogalma sincs, hogy az itt képződő nyereséget milyen külföldi számlákra juttatják ki talányos szerződéshálókon keresztül. Meg ők ülnek a felügyelőbizottságokban, igazgatóságokban, és már most loptak annyit, hogy unokájuk is igen jól fog élni. Persze mindez teljesen törvényes, a haza üdvét szolgálja. Csak nem a mienket.

A másik módszert, hogy amit el akarsz érni, azt fogd rá a másikra, démonizáld, a saját célodat pedig, ami ugyanez a lopás, magasztosítsd! A geci kisboltos eddig azért árulta a pénztárnál a cigit, hogy megmérgezze a magyarságot, tönkre tegye a hazát. El kell venni tőle. Majd mi megmondjuk, ki árulhat dohányt a szép magyar földön. Ha ő árulja, akkor az nem káros az egészségre. Meg a profit, a mi haverunk zsebébe megy, aki visszaoszt. Ha nem teszi, önállósodni akar, akkor szétrúgjuk a valagát, mint Simicskáét. Ő is azt hitte, lehet harcolni egy egész államszervezet ellen. Tévedett? Nem. Csak azt hagyta ki, a Orbán buktatásához a saját korábbi harminc évét is ki kellett volna teregetni, és akkor a szomszédos zárkában vitathatták volna meg Viktorral, mit basztak el?! Ennyire már nem volt bátor a sunyi Simicska, inkább lelépett a megmaradt lopott pénzzel az USA-ba.

Orbán tudja, hogy az unió mostantól nem folyósít annyi támogatást

A 2019-ben kezdődő uniós költségvetési ciklusban nem fogja Magyarország fajlagosan a legtöbb pénzt kapni, mint eddig . Meg az unió rájött a lopásra, ellenőrizni fogja a kevesebb pénz elköltését is. Hozzákötheti az uniós ügyészség elfogadásához. Na ezt végképpen nem akarják, mert akkor megint csak irány a sitt. A hülyéknek dübörög a gazdaság. Az ország az uniós támogatások emlőin él csak meg. Ez kevesebb lesz. De nem árulhatjuk el az idiótáknak, hogy eddig átvertük őket, nem dübörgünk, szarban a Haza! Mert az olyan Gyurcsányos lenne. Még igazat mondanánk a végén, azt meg nem szabad. Csökkenteni kell tehát az állami kiadásokat. Ennek egyik módja a lakástámogatás megszüntetése. Senki se pofázhat, hiszen ez nem alanyi jog, az állam akkor adja, ha akarja. Nem akarja. Persze nem mindenkinek nem akarja. Mert a Rogán-féle lakáslottónak továbbra is adják a 30 százalékos támogatást. A haverok, és így ők is megint jól járnak.

Szóval Orbán, meg bandája primitív, egyszerű, és gátlástalan, de könnyen kiszámítható. Mint azok a magyar szavazók, akik hatalomba tették,és ott is tartják őket. Ezért megyünk vissza a sötét középkorba, Jobbágyországba.

Előzmény

Kormánypárti rohamtempó a Parlamentben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük