Csokihoroszkóp, nem csak édesszájúaknak -Láss csodát!

5. OROSZLÁN: „KARAMELL CUKORKA”

A csokihoroszkóp azt írja, hogy a karamell a legtöbb cukorka szerves része, de elkészítése igen sok türelmet igényel. Ezen idő alatt a közönséges cukor átalakul, és magára ölti jellegzetes, sötét borostyán színét és egyedi aromájú folyékony mézre emlékeztető tulajdonságát. Az Oroszlán hölgyek tehát pont olyanok, mint a karamell: a legmegtévesztőbbek az édesszájú férfiak számára. Gyakran úgy tesznek, mintha drágák és elérhetetlenek lennének. Ugyanakkor az a rajongás, ami övezi őket, a csodálatos pillantások, a különösen ízletes mivoltuk, méltón díszíthetik a legkifinomultabb ünnepeket is.

6. SZŰZ: „Dió a csokoládéban”

A Szűz nő a kemény desszertek kategóriájába tartozik, mint például a mogyoró, a grillázs és a praliné. A Szűz élete általában szigorú és logikusan megalapozott rend alá van rendelve, de senkinek sem sikerül elsőre átlátni ez ilyen nőn. A hozzáférhetetlensége izgatja a férfiak ízlését, fantáziáját, még annak ellenére is, hogy kemény dió a fogkoronákat és a töméseket is veszélyezteti. Ezért az jár el helyesen velük kapcsolatban, aki először hagyja, hogy kissé megolvadjon, és csak ezután élvezi a szenvedély felejthetetlen, néha akár egészen heves ízét.

7. MÉRLEG: „VÖRÖS ÁFONYA PORCUKORBAN”

A porcukormázba forgatott vörös áfonya nemcsak finom, hanem egészséges édesség is. Erre szoktuk mondani, hogy ilyen nem is létezik. A porcukor vagy vaníliapor, mint máz múlékony és törékeny, tehát nem sokáig lehet élvezni… A Mérleg nő nem tűri a kellemetlen és durva bánásmódot, különben a savanyú-keserű töltelék avassá válik.

Alig több mint egy hónap és ismét Valentin nap.

8. SKORPIÓ: „Nyalóka”

A Skorpió nő tudja, a csokihoroszkóp szerint is, hogyan kell befagyasztani a vágyait, de könnyen el is tud olvadni. A szerelemben a Skorpió (nyalóka) nő a legérdekesebb jelenség, amivel csak találkozhatsz. Aki rá vágyik, először szenvednie kell a kíváncsiságtól, távolról nézve, rá gondolva. A harapás nem ajánlott, csak érzéki nyalogatás és szopogatás. A „nyalóka” igényel egy hozzáértő szeretőt, aki szereti a monotonitást. Általánosságban elmondható, hogy a „nyalóka” nem változik az idő múlásával, a menta íz „hidegen is” menta marad, és a savanyú is savanyú marad. Ezt a „cukorkristályt” lassan, örömmel, élvezettel kell megvizsgálni, le kell tenni, abba kell hagyni, majd újra kell kezdeni. Ezért is olyan sok édesszájú nagy kedvence.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pin It on Pinterest