Csomag és közmédia = 99%-os Fidesz-győzelem

Magyarország, 2018. Van több olyan település az országban, ahol 90% felett győzött a regnáló kormánypárt. A videóban megszólaló megkérdezettek szerint jó a Fidesz, csomagot ad és a tévéből dől a migráns-utálat, bár testközelből még senki nem találkozott eggyel sem.

Tényleg nem kell tanulni….

Jó NER-ötlet, hogy leszállították a tankötelezettséget 16 évre, sőt, el kéne gondolkodni azon, hogy elég lenne a 12 is! Az alábbi videóból kiderül, hogy minél kevesebb az elvégzett osztályok száma, annál egyszerűbb a beetetés.

Az N1TV stábja olyan falvakban járt, ahol 90% fölötti volt a kormánypártra leadott szavazatok száma.

A Fidesz szavazóknak elment a józan eszük ha mindenhol csak migránsokat látnak!

Fidesz-titok

A dolog rém egyszerű. Végy egy kis doboznyi tartós élelmiszert, – közpénzből – ígérj be még egyet belőle, ha a megfelelő rubrikába húzza a delikvens az ikszet, – szintén közpénzből – és nyomasd unos-untalan az egyetlen elérhető tévéadón, – mi másból, mint közpénzből –  hogy jön a migránshorda, akik el akarják venni a düledező, beázó, budis házát.

Megnézve ezt a riportot, végtelen szánalmat és haragot érzek! Nem ők a bűnösök, ők is áldozatok, csak nem tudják! Ez magyarság elleni bűntett, amit a kitalálói és közreműködői egymással karöltve követtek és követnek el nap, mint nap. Meg mindannyiunké, akik tudjuk, hogy mi folyik, de elfordítjuk a szemünket.

Elég a hüledezésből, aki valódi politikus akar lenni, annak a mély tudatlanságot kell áttörni, felszámolni, nem elég, ha négy év múlva egy számmal nagyobb csomaggal leveszi a fent említetteket a lábukról!

https://www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/981383552017112/

Nemzeti lombikprogram: Fidesz-szavazó gyártás

Sorvezető a Fidesz szavazóknak – Csak ezt szabad válaszolni!

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük