Csütörtöki horoszkóp: a Bika látványos sikerre, a Rák nagy szárnyalásra, az Oroszlán kifogyhatatlan enerigára számíthat

Rák

Ha valaki, aki felé érzéseket táplálsz, úgy tűnik, hogy mindenkire figyel, csak rád nem, lehetséges, hogy a nap végére komoly összezördüléssel kell számolnod. Figyelj arra, mit beszélsz. Horoszkópod szerint a rossz szavak a rossz időben elvághatják az esélyeidet.

A mai nap egyszerûsége és könnyedsége, egész új energiákat kelthet életre benned, melyek hatására valósággal szárnyalni fogsz, kedves Rák!

Ma bármit is tegyél, azzal remekül boldogulsz majd, csupán csak arra kell koncentrálnod, hogy ne oszd meg figyelmedet, azaz, hogy ne keverd a feladatokat, ne akarj mindennel egyszerre végezni.

Oroszlán

Vezetni akarsz vagy követni? A jegyedben történő kozmikus aktivitás miatt talán nem lesz egyszerű megválaszolni ezt a kérdést, de az egyik úgyis bekövetkezik. Jó lenne, ha te is el tudnál hajlani az egyik irányba.

Ha valamikor, hát a mai napon, egész biztosan jut majd mindenre energiád, kedves Oroszlán, s zsenialitásodat is lesz alkalmad megcsillogtatni.

Arról nem is szólva, hogy ma valami oylasmiben tűnhetsz ki mások és önmagad szemében, amire még csak nem is gondoltál soha, hogy tehetséges lennél, amely meglepetés jóleső érzéssel tölthet el. A sok-sok feladat mellett, azért igyekezz szánni egy kis időt a szeretteiddel való, közös pihenésre is, hisz a stabil érzelmi háttér éppúgy elengedhetetlen a hosszútávú sikerességhez, mint az akaraterő.

Szűz

Számos gyakorlati kérdéssel fogod szemben találni magad az elkövetkező napokban, ami kifejezetten kedvedre való lesz. Boldoggá tesz, ha olyan problémákat kell megoldanod, amelyek logikus gondolkodást kívánnak meg.

A mai nap folyamán, tetteiddel és felmutatott eredményeiddel sokat erősíthetsz önbizalmodon.

Mindemellett, remek fizikai és lelki állapotnak örvendsz, még, ha ezt nem is érzékeled, s ez adhat egy olyan plusz kisugárzást, amely révén képtelen lesz majd ellenállni neked bárki. Eme jó szelet meglovagolva, ha valami nagyobb dolgot, vagy szívességet szeretne kérni valakitől, azt most tedd, mert, ha valamikor, hát jelen pillanatban, biztosan pozitív elbírálásra számíthatsz! Használd szemérmetlenül vonzerődet, kedves Szűz!

<<< További horoszkópok! >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük