Csütörtöki karma-csillagállás – A következő 24 óra sorsdöntő lesz számodra…!

horoszkóp
cottonbro fotója a Pexels oldaláról
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Az energiaszinted ebben az évben magasba szökik, az ambíciód pedig még annál is intenzívebben ível felfelé. Amit azonban nem szabad elfelejtened, hogy az élet nem háború. Baráti kapcsolatokat építs ki magadnak, ne pedig ellenségeket szerezz – mondja erőteljesen a karma-horoszkópod. Ha egyedülálló vagy, akkor előfordulhat, hogy túl korán ugrasz fejest egy kapcsolatba. Ne tegyél nagyobb lépést előre, míg meg nem is merted jobban a másik felet. Ha párkapcsolatban élsz, légy érzelmesebb a kedveseddel, hiszen tudnia kell, hogy fontos számodra.

Kos

Egy kisebb visszalépés rá fog ébreszteni arra, hogy nem vehetsz mindent készpénznek. Attól, hogy tehetségesnek kiáltottak ki, még nem jelenti azt, hogy erőfeszítés nélkül részesülhetsz ezután jutalomban és elismerésben. Meglehet, hogy mára mindent jól eltervezett, mégis, a napi rutin most könnyen borulhat, ami ezúttal talán nem is olyan rossz, kedves Kos. Lazítson egy kicsit, s hagyja, hogy ma oda sodorja az élet, ahová csak akarja! Lehet, hogy messzebbre juthat, mint képzelné!

Bika

Ha komolyabb döntést kell meghoznod a mai napon, akkor győződj meg róla, hogy a rendelkezésedre álló információk a tárggyal kapcsolatban mennyire hitelesek. Ha meggondolatlanul hozol döntést, akkor barátokat és pénzt is veszíthetsz. Kifejezetten sok behatás érheti minden irányból, kedves Bika, így nehéz lesz mindent megfelelően kezelni, de azért korántsem lehetetlen a helyzet! Bízzon önmagában és ítélőképességében, s amit jónak ítél, jutalmazza, amit pedig rossznak, továbbra is kategorikusan utasítsa el, akkor egyensúlyban meredhet.

Ikrek

Az elkövetkező 48 órában rivaldafénybe kerülsz, és ha nem is lesz olyan kellemes élmény ez az egész számodra, legalább alkalmad lesz rá, hogy a legjobbat hozd ki magadból intellektuálisan és érzelmileg is. Ne bújj árnyékba, hagyd, hogy a természetes fényed ragyogjon. Igyekezzen ma egy kicsit közelebb engedni magához az embereket, mint általában, kedves Ikrek! Bontsa le, ha csak ideiglenesen is, a biztonsági falakat, tegye egy kicsit félre prekoncepcióit, s fogadjon el mindent egyszerűen és kedvesen, ahogy van, minden hátsó szándék feltételezése nélkül.

Rák

Valaki, akiben úgy hitted, hogy megbízhatsz, a barátságodat csupán kihasználta, de nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni. Ha bármilyen érzésed is keletkezik irányában, akkor az legyen szánalom, amiért önerejéből nem tudott boldogulni, hanem csak a te neveddel. Legyen erős, kedves Rák és maradjon hű az elveihez! Példamutatása és helytállása sokakat ösztönözhet majd arra, hogy szorgalmasabbak és jobbak legyenek, ez pedig felbecsülhetetlen hozzáadott érték egy közösségben!

<< Még egyet? >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.