Budapesti hétköznapok

Így zárták le csütörtökön a tüntetők az Erzsébet hidat! Videón minden mozzanat…..

kata

Csütörtökön sem maradunk tüntetés nélkül: délután fél 6-ra hirdetett újabb demonstrációt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, hogy a Parlament által kedden elfogadott kata-törvény, illetve a rezsiköltségek rengeteg embert érintő emelése ellen tiltakozzanak.

“…piknikkel egybekötött hídfoglaló túlórázás”

Az eseményt a Facebookon hirdette meg a Kétfarkú Kutya Párt. A címe

„TÚLÓRÁZNI JÖTTÜNK! BRIDGE OFFICE & PIKNIK Hídfoglaló túlórázás”,

a leírás alapján pedig grillezés és bridge office 17 óra 30-tól 18:00 órától MKKP NÉPFŐISKOLA: szaktanácsadás és beszélgetés – mihez kezdj most, ha KATA-s vagy? Az invitálás szerint az embereket várják „helyszín biztosításával kapcsolatos szabálysértést közösen elkövetni”.

19 órai helyzetkép

A tüntetők váratlanul elfoglalták a teljes hidat, behúzták a bulikocsit a híd közepére, hogy így is elállják a forgalom útját. A rendőri erősítés nem érkezett még meg, így a helyszínen lévő egységek pedig nem tudták megakadályozni a hídfoglalást.

19:20 – Beszédek hangzanak el sorban: a kata-törvény, a rezsiköltségek sokakat érintő emelése és egyéb kormánykritikus témákban szónokolnak. Kollégánk úgy hallotta, éjfélig (ameddig érvényben van a gyülekezési engedély) a rendőrség nem avatkozik közbe. 

“Miénk az Erzsébet híd, gyertek!!! Itt leszünk még sokáig!!!”

https://www.facebook.com/justanotherwordpresspage/posts/pfbid02S8pnpXsP3JcwgYL8HLJoZKtFwiqfz2uaXkPFHvGtRMpzqjZNq3d35hVi4K3zA9tVl?__cft__[0]=AZVEE4qWGGkziS7OyIAPTJ78Jm-llONutrfDcOoj0i4EOXGLVJrQ9F_HFuk1pZdXEmXSHkXePwBiisTlXEKLZXU2BOaUQValafqC76C-gtJp9S38D3g6DMVZjrkE_7L_-04&__tn__=%2CO%2CP-R

Mindez videón ide kattintva látható.

<<< További szerintük fontosak….! >>>

Fotó: MKKP facebook oldala.

About Author

Comments (1)

  1. […] Így zárták le csütörtökön a tüntetők az Erzsébet hidat!… […]

Szólj hozzá!