Cukros-bácsi újra támad – Orbán nem tud parancsolni a politikai pedofília adta lehetőségnek

Szögezzük le az elején, nem Ádámmal, vagy a szüleivel van a gond azért, mert a kisgyerek vágyott egy találkozóra az oly sokat látott miniszterelnökkel, sőt, még Orbán sem róható meg azért, mert hajlott a kérésre. A gond mindennek a tálalása, ami megint öncélúra és gusztustalanra sikerült.

“Ez az ország háza…”

Születésnapja alkalmából az Országházban fogadott egy Ádám nevű gyereket Orbán Viktor, aki nem tagadta meg magát, amikor a gyerek azt találta mondani, hogy ez az Ő – azaz Orbán Viktor – háza, akkor nem szerénykedett, csak annyit mondott

” .. hát az jó volna…. az nagy dolog lenne, de ez egy olyan ház, ami a tiéd is, Ádám…..(…) ez azt jelenti, hogy mindenki, aki magyar, (…) annak ez egy közös háza…”

Persze a kitiltottak, mint például egyes újságírók, meg ezek, meg azok nem kerültek szóba ezen az ünnepi idegenvezetésen, és így is van ez rendjén, miért riasztanánk el a kis magyart attól, ami rá már úgyis csak mint meghaladott múlt vár (remélem).

A magyar miniszterelnök ismét bebizonyította, milyen kiválóan alkalmazkodik minden szerepkörhöz, hiszen abban a teremben, ahol ő és csatlósai mindenkin átgázolva, ökölbe szorított arccal viszik át legarcpirítóbb törvényeiket, most Ádám kakaóhoz való jogáról cukormázasodott, ami akár kedves is lehetne, ha Orbán háta mögül nem vicsorogna ránk a hazánkat sújtó gyerekszegénység réme, ami már alaposan befészkelte magát a mindennapjainkba.

Ne higgy neki, Ádám!

Az Orbánhívő-szekta most alighanem úgy érzi, újabb érvet kapott arra, hogy istenük közülük való, ugyanolyan mint ők, pedig nem, ők lettek olyanok – hála a propagandának – mint Orbán. És bocs, de ez nem valami dicső dolog, hiszen a demokráciából a diktatúráig követték a főnököt. Úgy látszik, nekik kell egy erős vezető, erős, könyörtelen kéz és nagyon sok hazugság. Ezek közül az egyik legszégyenletesebb ez a videó, amin egy kisfiút használnak imázsépítésre.

Ádámka, ha a majd megnősz és visszanézed ennek a látogatásnak a felvételét, Te is láthatod, hogy ez az ember visszaélt nemcsak a koroddal, de a létezéseddel is, hiszen, ő nem Neked adott egy esélyt, hanem a saját stábjának, és ne feledd, nem téged fotóztak vele, hanem őt veled.

Kapcsolódó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük