Czeglédy: lebukott a Fővárosi Főügyészség – tényleg rám uszították a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot

Dr. Czeglédy Csabát április elején kihallgatta a rendőrség az egyik olyan ügyben, amely Borkai Zsolt adriai hajóútja miatt indult. A nyomozók a kihallgatáson közölték a politikus-ügyvéddel, hogy az Ördög ügyvédje nevű facebook oldal kezelője Győr-Moson-Sopron megye területére koncentrálva hirdetést kért, a hirdetés költségét pedig az Ő bankszámlájával fizették. Ezután felgyorsultak az események!

Mennyire titkos a titkosszolgálat….

Czeglédy fontos “célszemély” lehet, hiszen rendszeresen számol be közösségi oldalán külön a személyének tulajdonítható atrocitásról. Nem csoda-mondhatnánk, hiszen mindenkire “tüzelnek”, aki  Gyurcsány Ferenchez köthető, hátha valamelyik célzott támadás eléri a DK-vezért, akit eddig bárhogy is próbáltak, nem sikerült levadászni.

“Még én is megdöbbentem az állampárt legújabb lépésén: a Fidesz most éppen a titkosszolgálatot küldte rám

A napokban azzal szembesültem, hogy több idegen szervezetten figyeli a házat, ahol lakom. Majd amikor elindultam otthonról autóval, még követtek is. Pont úgy, mint a filmekben.

Azonban mivel helyismerettel nem rendelkeztek, könnyedén mögéjük kerültem, így a mellettem ülőnek sikerült lefényképeznie az autót. A sötét Mazda rendszáma jól látható: PRT-076

Kissé bepánikoltak, amikor feltűntem mögöttük.

Ügyfélkapun keresztül minden gépjármű lényeges adatait le lehet kérni,

azonban a hivatalos nyilvántartás szerint a Mazdán lévő rendszám nem került kiadásra Magyarországon.

A pénteki fordulat

Péntek reggel az ügyvéd közösségi oldalán arról számolt be, hogy

“Lebukott a Fővárosi Főügyészség: tényleg rám uszították a Nemzetbiztonsági Szakszolgálatot.

Úgy alakult, hogy hozzám is eljutott a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat nyelvész szakértőjének anyaga.

Azzal bízták meg kétszázezer forintért, hogy derítse már ki, vajon én írtam-e az ördög ügyvédje bejegyzéseit.

Az ügyészség odáig is elment – és a fő méregkeverő, dr. Bejczi Alexa, főügyészségi ügyész megérdemli, hogy neve ne kerüljön elhallgatásra -, hogy a

fogvatartásom idején kézzel irt leveleimet is átadatta a nyomozókkal a szakértőnek.

Felmerül a kérdés, vajon honnan vannak meg az ügyészségnek a kézzel írt leveleim? Létezik esetleg a veszélyes ellenzéki politikusok kézírásainak adatbázisa?

Egyébként nem történt meglepetés:

a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat szerint sem én írtam, amit nem én írtam, így továbbra is rejtély övezi, ki lehet az ördög ügyvédje. És ez így van jól, hadd rettegjen továbbra is a Fidesz.

Nincsen kétségem, hogy a Fővárosi Főügyészség ebben a bagatell ügyben csak azért ennyire aktív, hogy fideszes gazdái kíváncsiságát kielégítse. Sajnos, törvénytelen eljárástól sem rettennek vissza a “siker” érdekében.

Mindezek fényében nem lesz meglepő, amikor végleg kiderül, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat munkatársai figyeltek meg, és engem követő sötétkék Mazda is hozzájuk tartozik.”

 

czeglédy

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

 • Avatar
  2021.04.30 - 10:16
  Közvetlen hivatkozás

  A fekete autó meg benne ülők inkább a fidesz mocskos üzleteit, lopásait kövesse, mint másokat figyelni, aljas mocskos banda, elég volt ebből a rohadék kormányból és elmebeteg vezetőiből..nekik van elég disznóság a számlájukon…

  Válasz
  • Avatar
   2021.04.30 - 12:05
   Közvetlen hivatkozás

   Az sem ártana ha villámgyorsan elkezdenének kinaiul tanulni, habár csak szerintünk jön a régen megjósolt sárga veszedelem.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük