Czeglédy: "....meggyőződésem, hogy a Borkai és Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg!" - Városi Kurír

Sorting by

×

Czeglédy: “….meggyőződésem, hogy a Borkai és Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg!”

A rendőrség meggyanúsította azzal, hogy ő áll az Ördög Ügyvédje nevű blog mögött. Czeglédy elmondta: büszke lenne rá, ha így lenne, de tagadta, hogy ő lenne az, akit keresnek. Mindeközben az Ördög Ügyvédje is azt írta a Facebookon, hogy rossz helyen keresgélnek a hatóságok.

Hirdetés

…többet tudok az ügyről, mint amennyit el akarok mondani, mert őrzöm más vagy másoknak a titkait. Nyilván vannak azért egyértelmű sejtéseim

– fogalmazott, hozzátéve: be tudná azonosítani azt a 2-3 embert, akinek köze lehet a bloghoz.

Zseniális az Ördög Ügyvédje, kár, hogy nem én vagyok

– fogalmazott Czeglédy Csaba a 444.hu által készített videóban.

“…Meggyőződésem, hogy a Borkai és Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg….”

“A képen Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója (balra) látható baráti légkörben azzal a Fekete Gáborral, aki az ügyészség szerint megszervezte, hogy egy prostituált felvételeket készítsen Borkai Zsolt és barátai szokásos adriai jachtos szexpartijáról”

– kezdte közösségi oldala bejegyzését Czeglédy.

“A 2018 májusában készült videofelvételek létezéséről személyesen Kubatov tájékoztatta Borkait 2018 őszén. Egy évvel korábban, hogy a felvételek nyilvánosságra kerültek volna, és hónapokkal azelőtt, hogy Borkait először megzsarolták. A zsarolást szintén Fekete Gábor intézte az ügyészség szerint. Társaival 12 millió forintot zsebeltek be Borkaiéktól. (Kérdés persze, hogy Borkainak honnan volt erre pénze.) Meggyőződésem, hogy a Borkai és Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg.

Akit érdekel az ügy háttere,

idemásolom Dezső András oknyomozó újságíró tényfeltáró cikkeinek idevonatkozó részét:

“Ha tudni nem is, sejteni azért sejtette Borkai Zsolt, hogy egy évvel az önkormányzati választás előtt, 2018 őszén miért akar vele egy biztonságos helyen találkozni Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. Kubatov kérését, hogy a győri polgármester keressen a városban egy „megbízható, biztonságos helyet”, Molnár Ágnes tolmácsolta neki.

Ha valamit akartak Pestről, azt általában a Sopronban élő Molnáron keresztül üzenték meg, aki országgyűlési képviselő, és a Fidesz regionális igazgatójaként közvetlenül az országos pártigazgató, Kubatov alatt áll a hierarchiában.”

“A polgármester a városházától negyedórányi autóútra lévő Gyirmótra, a 83-as út mentén, az Aranyhal étterembe beszélte meg a találkozót

Egy olyan időpontra, amikor tudta, az étterem még üres lesz, így anélkül találkozhat Kubatovval, hogy annak híre menne a városban, ahol amúgy nem sok mindent lehet titokban tartani. A találkozó nem tartott tovább 3-4 percnél, és inkább a pártigazgató beszélt.

Kubatov a fideszes vezetésű város ekkor még teljhatalmú urának számító Borkai tudomására hozta, hogy van egy videó, amin ő és városszerte ismert barátai láthatók, amint egy hajón szexelnek.

Kubatov arról is beszélt, hogy az önkormányzati választási kampányban valószínűleg előkerül majd a felvétel.

DE EZ MAGÁNÜGY, SEM BORKAI POLITIKAI KARRIERJÉRE, SEM A FIDESZRE NEM JELENT VESZÉLYT – MAGYARÁZTA KUBATOV A KISSÉ FESZÜLT LÉGKÖRBEN ZAJLÓ TALÁLKOZÓN, és ezzel a polgármester értésére hozta azt is, hogy az ügyet neki kell valahogyan rendeznie.

Amikor Borkai elhagyta az éttermet,

legfeljebb csak azon csodálkozhatott, hogy a Fidesz felső köre honnan tud a felvétel létezéséről, hiszen ő erről nem beszélt nekik. Sőt, Borkai Kubatovtól tudta meg, hogy videófelvétel is létezik – a polgármester addig csak fotókat látott az adriai orgiáról.

A buliról, amiről akkor még nem tudta, hogy bő egy évvel később bele fog bukni.”

Kapcsolódó

 

czeglédy

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • 2021.09.03 - 07:00
  Közvetlen hivatkozás

  A fidesz annyi genyó és aljas dolgot művelt, miért pont ebben ne lenne benne a kezük?
  Borkai kellemetlenné vált a számukra, így szabadultak meg tőle.

  Válasz
 • 2021.09.03 - 07:26
  Közvetlen hivatkozás

  Bőven el tudom képzelni , hogy a fidesz rendelése az egész. Csak arra gondolván,hogy mit is tettek 2006 -ban.Amit Gyurcsány úr ellen elkövettek ,az is megbocsájthatatlan .Nem fogynak ki soha a gonosz mesterkedéseikből.Amit mi , közel 12 éve élünk meg a fidesz miatt ,az embert próbáló.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.