Veszélyes egy maffiafőnöknek dolgozni

Dani Lucia munkát keresett még 2010 előtt valamivel, és pechére pont Vizoviczki László egyik éttermébe vették fel üzletvezetőnek. Ő csak később tudta meg, hogy az éjszakai élet hírhedt császárának dolgozik. Egy beszélgetésük alkalmával Lucia elmondta Vizoviczki Lászlónak, hogyan csalnak a munkatársai.

Erre kinevezte őt amolyan belső ellenőrnek, és neki kellett az összes vendéglátóipari egységét ellenőriznie. Ezzel a munkakörrel sok ellenséget szerzett magának. A tolvaj maffiózók kábítószerrel megmérgezték a lányát, aki teljesen összeomlott. (A képen ő látható.)

Később, a lopásokban leleplezett ügyvezetők hamisan megvallották Luciát és emiatt perbe fogták őt gazdasági bűncselekményekre hivatkozva.

Már éppen kezdett egy picit jobban lenni a lánya, de újra és még súlyosabban összeomlott, amikor Luciát 3 hétre előzetesbe tették.

Elképzelhető, hogy az ügyészség és a bíróság megrendeléseket hajthatott végre ezzel az eljárással. Már csak azért is, mert Lucia korábban elmondta, hogy Rogán egy alkalommal négymillió forintot kapott a “főnöktől”.

A Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja több órán át beszélt kendőzetlenül az N1Tv-nek adott interjúban arról, hogyan működött a diszkópápa birodalma hosszú éveken át az önkormányzatok és a rendőrség asszisztálásával.

Hamarosan megtartják Lucia másodfokú tárgyalását, és lehet, hogy a lánya meghalna, ha neki börtönbe kéne mennie.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük