Kerítésen innenKiemelt hírek

Dankóné Hegedűs Jolán független kompenzációs listás képviselőasszony képviselőtársának: “pofán foglak b*szni hülyegyerek!”

kober-gyorgy

Hogy mitől bukott ki ennyire Dankóné Hegedűs Jolán független kompenzációs listás képviselőasszony csütörtökön a budafok-tétényi képviselőtestületi ülésen? Hát ezen…..

Bocsánatkérés egy vélemény miatt….?

A mai budafok-tétényi képviselőtestületi ülést követően a Fidesz-KDNP hölgy tagjai levélben, Karsay Ferenc polgármester pedig videóban “utasított” arra, hogy kérjek bocsánatot Dankóné Hegedűs Jolán független kompenzációs listás képviselőasszonytól, mert szerintük verbálisan bántalmaztam!

– kezdte bejegyzését Kóber György önkormányzati képviselő. Íme a levél:

“Tisztelt Krieger Krisztina frakcióvezető asszony!
Tisztelt Csiszár Zsuzsanna képviselőasszony!
Tisztelt Szepesfalvy Anna alpolgármester Úrhölgy!
Tisztelt Karsay Ferenc Polgármester úr!

A testületi ülés közben valóban megengedtem magamnak azt a kijelentést

Dankóné Hegedűs Jolán független kompenzációs listás képviselőasszonnyal szemben, hogy

Fidesz bérencnek neveztem.

Erre Dankóné Hegedűs Jolán független kompenzációs listás képviselőasszony úgy reagált, hogy kijelentette

odajön és megpofoz.

A testületi ülést követően odaléptem hozzá,

majd jeleztem Dankóné Hegedűs Jolán független kompenzációs listás képviselőasszonynak, hogy akkor itt vagyok, mire képviselőasszony üvöltve közölte velem, hogy nem áll szóba velem, és, ha még egy szót szólok idézem:

“pofán foglak b*szni hülyegyerek!”

Ezutáni viselkedésem valóban lehet, hogy túl erélyes volt,

ugyanakkor azt gondolom, hogy Dankóné Hegedűs Jolán független kompenzációs listás képviselőasszony sem a megfelelő módon reagált arra a véleményemre, miszerint

pénzért és egy alpolgármesteri posztért eladta magát.

Summázva levelemet,

Dankóné Hegedűs Jolán független kompenzációs listás képviselőasszony kirohanására valóban nem reagáltam feltétlenül megfelelően,

a stílusomért ezért ezúton is az Ő és Önök elnézését kérem,

ugyanakkor

azért a véleményemért, hogy Dankóné Hegedűs Jolán független kompenzációs listás képviselőasszony (és további másik három képviselő) gondolkodás nélkül végrehajtja a kerületi Fidesz-KDNP akaratát, nem.

Legmélyebb tisztelettel a hölgyek irányába!
Kóber György Márk Önkormányzati képviselő, Budafok-Tétény 10. evk.”

Update: a fidesz reagálása…..

“Itt már drogosnak neveznek és elővették a tavalyi pestisracok.hu-s cikk kamu állításait is.”

Hallgattassék meg a másik fél is…..

A fenti történet a Fidesz Budafok-Tétény facebook csoport bejegyzése szerint.

“Kóber György képviselő botrányos módon fejezte ki nemtetszését, amikor a mai önkormányzati képviselő testületi ülésen az 5 frakcióból 3 leszavazta az egyik megüresedett bizottsági hely betöltésére javasolt jelöltjét. (…)

A döntés hatására Kóber György minősíthetetlen stílusban, hangnemben, illetve hangerővel bontotta meg rendet, szidalmazva képviselőket, polgármestert és alpolgármestert.

De kifakadása sajnos nem ért véget a testületi üléssel sem.

A termet elhagyva, ordítva és szidalmazva irodájába is követte Dankóné Hegedűs Jolánt, a kerület alpolgármesterét, már-már a tettlegesség határát súrolva.”

És a befejezés, egyszersmind levonásra ajánlott következtetés:

“Kóber György óvodapedagógus fura nézetei és viselkedése valójában nem újdonság az őt ismerők körében. Korábban azzal szerzett országos ismertséget, hogy túl a drogliberalizáción, a gyermekek nemváltó műtétének TB finanszírozását támogatta.

Felvetődik a kérdés, hogy a mai, minden önkontrollt nélkülöző viselkedése összekapcsolható-e tudatmódosító szerek használatával, vagy annak hiányával. Mennyiben fér össze, óvodapedagógusi, gyermeknevelői munkásságával, megfelelő példaképként tekint e saját magára, a reábízott gyermekek tekintetében?”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

https://www.facebook.com/gy.kober/posts/3398269316915711

figyu

About Author

Szólj hozzá!