Dárdai Pál a Herta hirtelen menesztett sikeredzője körül forrongnak a hírek, hiszen alighogy felállították a kispadról, már be is jelentkezett érte  a német másodosztályt magabiztosan vezető 1. FC Köln, de az edző kikosarazta őket. egyenlőre tehát csak az a biztos, hogy hazafelé tart legalábbis azt tervezi. 

Irány a Balaton

A szezon hátralévő  5 meccsén még  Ő vezényli csapatát, ám utána hazatér. Tervei szerint ahogy azt a Bild-nek elmondta, a Balaton mellett piheni ki az elmúlt évek rohanását. Úgy tervezi, egészen októberig csak lazít, és még  augusztus 17-én az újabb liga éved kezdetét, is a vízen egy csónakban élvezi majd. A kapitány szerint a Balaton mindig megnyugtatja ellazítja, és mint mondta valóban van mit kipihennie. Dárdai úgy fogalmaz az interjúban, hogy igyekszik majd mély levegőket venni és így kipihenni az elmúlt több mint négy esztendő görcseit. A tél elején viszont valami egészen új dologba kezd az edző.

- Hirdetés -

A mesterből tanítvány lesz

“Novembertől pedig továbbképzem magam, mert mindig érdekeltek a sporttudományok, és az egyetem, ezért ott lesz a helyem. Erre nem volt időm, most bepótolom.” Mondta a német lapnak az edző.

A tanulás részeként 2-3 nagy klubbot is meglátogat az év folyamán, így azután megújulva és teljesen felkészülve várhatja a jövő év tavaszán az élet  legújabb kihívásait.

Mindez azonban még odább van, egyenlőre most vasárnap a Hannover elleni meccsel igyekszik lezárni az utóbbi idők katasztrofális szériáját. Dárdai célja a szépítés,  a tabella  “alsóházában” legalább egyet előre lépni.

Mi szurkolunk neki!

Kapcsolódó

 

 

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét