Városi kurír
A napi fontos.

David Beckham kitiltva a paradicsomból

A zöldszemű szörnyeteg ....?

0 420

A világ minden eseményén szívesen látott vendég a ma is piszok jóképű, egykori focista David Beckham – kivéve a felesége divatbemutatóin.

Féltékenység, vagy valami más?

Legalábbis Victoria Beckham divattervezői karrierjének kezdetén, jó pár évig nem engedte be párját, az eseményekre. Az okot – vagy inkább magyarázkodást – ünnepélyes alkalomból osztotta meg a sajtóval az egykori Spice Girl, aki mostanában ünnepelte saját divatmárkája tízéves jubileumát valamint bemutatkozását a Londoni Divathéten.

„Csak a munkára akartam koncentrálni, keményen dolgoztam, mindig csak a ruhák és a jövendőbeli vásárlók jártak a fejemben. Nem akartam, hogy a bemutatókat akár az én celebségem, akár a családom megjelenése befolyásolja. Én magam sem jelentem meg évekig a bemutatók végén. Azt akartam, hogy valóban csak a ruhákról szóljon egy-egy show”.

Ez dicséretes, de motoszkál az emberben, hogy a féltékenység nem játszott-e szerepet abban, hogy minél távolabb akarta tartani férjét Victoria a kifutóktól. Ismerve David előéletét – ez is lehet egy magyarázat.

De történt, ami történt…

a londoni divathéten nemcsak a 44 éves egykori énekesnő, de 43 éves férje is megjelent (megjelenhetett!) összes gyerekük társaságában, vagyis a 19 éves Brooklyn, a 16 éves Romeo, a 13 éves Cruz és a hétéves Harper gyűrűjében.

Megjegyzendő, hogy David hihetetlenül jól nézett ki fekete öltönyében, nyakkendősen, megjelenését emelte, ahogy kézen fogva ment a kis Harper-rel, aki nagyon stílusos volt fehér csipkegalléros fekete ruhájában. Brooklyn lazábbra vette a figurát és fehér ingéhez és sötét nadrágjához, kezében hetyke sapkát gyűrögetett. Romeo, aki már érti a divatvilág és a reklám nyelvét és erejét, ezzel a szöveggel posztolt képet a családról a bemutató után:

“csodálatos bemutató volt anya, nagyon szeretlek @victoriabeckham”.

View this post on Instagram

Amazing show mum love you so much @victoriabeckham ❤️

A post shared by ROMEO (@romeobeckham) on

Tíz évvel ezelőtt Victoria első ruhakollekciója csupán tíz ruhából állt.

Forrás

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ