De izgi! Orbán miniszterelnök „közönség-felajzás közben” elkeverte a beszédét, de reméljük, délután 3-ra helyreáll a rend

Nem tudni, miért a nagy felhajtás, hiszen aki az elmúlt évben betért egy élelmiszerboltba, az pontosan tudja értékelni 2022-őt. Mit várhat a nép egyszerű gyermeke attól, hogy Orbán Viktor felolvassa előre megírt verzióját? A miniszterelnöki stáb mindent bevet, hogy kíváncsivá tegye a „kerítésen belülieket”, így humorbonbonokkal teletűzdelt klipet is forgattak a főszereplővel.

„Utolsó simítások…”

A „próba-közönség” nem látható ugyan az „egypercesben”,

de minden bizonnyal többször eljátszották már, ahogy felhőtlenül kacagnak, vagy rosszallóan fejcsóválnak, mikor mire vetődik majd fel a megrendelői igény. A klipben feltűnik Rogán Antal, a kommunikáció apostola, amint erőltetett-könnyeden vigyorog főnöke előre megírt és vacakul előadott poénján. Nagy Feró, a nemzeti csalogány például feltehetően pöttyös sállal a nyakában a helyszínen „élvezi majd” a felolvasást és a HírTV-nek azt is elárulta a „nagy nap” előtt, hogy

„Végre valaki rendet rak a mi agyunkban is…”

amit a helyszínen hallgatni lázadás, a javából:

„Mindig a a rendszer ellen voltam, most is a rendszer ellen vagyok, de a liberális, európai rendszer ellen…”.

Ha valakit érdekel: Orbán Viktor február 18-án, szombaton 15 órától tartja évértékelő beszédét a Várkert Bazárban.

Évértékelők a közelmúltból

„A nép elsőszámú közszolgája, a miniszterelnök, eltalálta „lába közt a tőgyét”, amikor az óév utolsó napján összegezte híveinek és persze ellendrukkereinek, mit tart a legfontosabb tetteinek. Sikerült a megfelelő zenei aláfestésre is rálelnie a klip-készítőknek, így valóban azt adhatta Orbán Viktor, mi lényege!”

„Orbán Viktor 2021-ben kihagyta a 2020-as év értékelését, helyette a parlamentben intéz beszédet, ott mégis csak van, aki az előírtaknak megfelelően reagáljon…”

„Mi az? Kizárólag egy pártszövetség tagjait és szimpatizánsait összeterelik egy rendezvényhelyszínre, ahol az „előzenekar” után kizárólag az említett egylet vezetője ad elő. Pártrendezvény?”

„Orbán Viktor feltalálta a csőben a lyukat, vagyis lekoppintotta a világon szinte mindenhol bevett szokást: évértékel. Mondjuk a többieket év közben is szóra lehet bírni, talán abban rejlik az újítás, hogy Őt nem! Erre a zseniális felfedezésre jutott a XXl. század Intézet.”