De jó! Elkészült 2020 nyári horoszkópja előrelátóknak —  Csak akkor hagyd ki, ha idén a melegben inkább téli álomra készülsz!

Jó, jó, tudom, hogy ha kinézel az ablakon, nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben izzadságtól elcsigázva telnek majd a napok, de nyugi, idén is eljön a várva várt, vagy egyáltalán nem kívánt hőség. Nem árt egy iránytű, ami elmondja, mire számíthatsz!

A 2020-as év további része tele lesz kellemes meglepetésekkel, mit tartogathat a nyár a csillagjegyeknek? Sokakra siker vár, kiemelkedő lehetőségek, a nyár boldogságot hoz a legtöbb csillagjegynek.

Kos

A Kos jegy szülöttei jó irányú változásokra számíthatnak, a nyár sokkal csendesebb és nyugodtabb lesz számukra, még akkor is, ha néhány nehezebb szituáció adódik. Azok a Kos jegy szülöttei akinek van partnerük nagy terveket fognak együtt szőni, aki pedig egyedül van az rátalálhat élete párjára. Pénzügyileg is sok jóra számíthatnak e jegy szülöttei, kevesebb pénzt fognak költeni mint általában és jelentős jövedelemre tesznek szert.

Bika

A Bika jegy szülöttei csodálatos nyár elé néznek, sok nyereségre és nagy projektekre számíthatnak. 2020 nyarán megoldódnak a párkapcsolatával a dolgok és a szeretett személlyel fognak új terveket szőni. Ebben az évben a Bika jegy szülöttei végre élvezhetik az oly régóta tervezett üdülést. A szerelem, pénzkeresés és a hosszú nyaralások időszaka következik.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei utazásokra, a munkájukban magasabb beosztásra és több pénzre számíthatnak. A párkapcsolatukban viszont vigyázniuk kell arra, hogy ne sokat vitatkozzanak a párjukkal, ha nem akarnak kellemetlen perceket a szeretett személlyel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük