Sorting by

×

De jó! Ennek a 3 csillagjegynek hamarosan nagy álma teljesül!

Mindannyian dédelgetünk magunkban kis-, vagy egészen nagy álmokat, amik célként lebegnek előttünk. Úgy tűnik, a horoszkóp interpretálásában, hogy három csillagjegy szülötteinek nagy esélye van arra, hogy egy régi kívánsága valósággá váljon. Remélhetőleg boldogan élik meg! De kik ők? Nézzünk bele!

Oroszlán

A hangulatod olyan mostanában, mint egy igazi érzelmi hullámvasút, ennek ellenére már egy ideje érzed, hogy nagy változás következik az életedben. Egy nagy lehetőség kopogtat be az ajtódon munka formájában, amire most gondoltál utoljára, mégis megtörténik. Az elmúlt időszak igencsak stresszes volt neked, most viszont úgy tűnik, hogy eljött a megérdemelt jutalom!

… hétfőn erre készülj…..

Bármi is történjék, hallgasson a hatodik érzékére, kedves Oroszlán. Nem kell messzire menni, hogy megtalálja a választ, mert az most ott van a szeme elött. Valakiben ráadásul most igazi harcostársra lelhet a terveit illetően, így igazán tökéletes és sikeres lehet a mai nap!

…szerelem-ügyben pedig….

Úgy érezheti, kedves Oroszlán, hogy a kedvese iránt érzett szerelme szárnyakat ad, így ma egyszerűen, bármi megtörténhet! Álmodozzon, tervezzen, majd, miután kellőképpen kiizgulta magát, csapjon a dolgok közepébe, s kezdje meg a megvalósítást, mert ma tényleg minden úgy sikerülhet, ahogy csak akarja!

Mérleg

Érzelmes és romantikus csaj vagy, főleg ha a szerelemről van szó. Épp ezért már a kezdetektől biztos vagy benne, hogy mostani párod a nagy ő, hiszen ez a kapcsolat összehasonlíthatatlan az eddigiekhez képest. Arra viszont te sem számítasz, hogy pont a karantén és a veszélyhelyzet lesz az, aminek a hatására a pasid úgy dönt, hogy felteszi neked a nagy kérdést. Van ennél romantikusabb?

…szerelem-ügyben pedig….

A legfontosabb most, hogy minimalizálni tudja a napi drámát, amit már nem csak önnek lehet sok, hanem bizony azoknak is a környezetében, akik nyitott szemmel járnak. Vegye ma körbe magát velük, s közösen igyekezzenek kerülni azok társaságát, akikkel egyszerűen nem lehet beszélni.

…szerelem-ügyben pedig….

Ma késznek érezheti magát arra, kedves Mérleg, hogy jelentős változásokon menjen keresztül szerelmi élete. A döntés azonban még ön elött állhat, hogy együtt indulnak-e felfelé szeremével a hetedik mennyország felé vezető úton, vagy éppen, mindkettőjüknek jobb, ha inkább máshol keresik a boldogságot, s békében most, mint később háborúban válnak el az útjaik.

<<<< Lehet pár horoszkóppal több? >>>

átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.