De ki az a Rákay Philip? – csak nem a számmágus……

Utána néztünk és kiderült, hogy Rákay az M1 egykori intendánsa, a Fidesz nagygyűlések lelkes házigazdája. A média személyiség a  Műsorvezető kerestetik című műsor egykori győztese. Ő a Z+ zenecsatorna alapítója, aki akárhányan is vannak, kétmilliót lát. Félretéve a tréfát, ki ne emlékezne Rákay Kálmánra, a Fidesz lelkes hívére!

[mnky_ads id=”10551″]

Rossz hírem van: ez a bolsi világ elmúlt….

A hvg.hu munkatársának megkeresésére írt válaszában emlékeztette a kollégáját és rajta keresztül mindannyiunkat, hogy ő nem akárki, nem lehet csak úgy kedvtelésből firtatni a céges dolgait:

Valószínűleg még mindig abban a hitben ringatja magát, hogy elvbarátaival – a balliberális értelmiséggel – együtt Önök még komolyan vehető tényezők, s évtizedes véleménydiktatúrájuk árnyékában változatlanul alakítói, számonkérői, erkölcsi- és morális ítéletosztói lehetnek a magyar közéletnek.(…) Rossz hírem van: ez a bolsi világ elmúlt, s hála az Istennek, szépen lassan, de biztosan világviszonylatban is alámerülni látszik az a szélsőliberális, internacionalista, beteg értékrend is, amit Ön és kedves hetilapja konokul képvisel.”

[mnky_ads id=”10552″]

Kötcse 2018, Magyarország

A fentiek alapján biztos helye volt Kötcsén, ahol tiszteletét is tette, majd élőben oktatta ki az őt kérdező indexes munkatársat:

“Bayer Zsolt és Bencsik András több gyereket szeretne, Kerényi Imre izgalmasabb kérdéseket, Kubatov Gábor pedig azt, hogy normálisan viselkedjünk. Videónk Kötcséről.” – írja a portál a fenti videó ajánlásaként.

[mnky_ads id=”10553″]

Nézzük!

(forrás: index.hu)

Kinyílott a pitypang szája, megírom… Kerényi észt osztott….

Nagy pillanat! – Orbán pénzt ad és nem síbol…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük