BulvárKiemelt hírek

Deák Dániel -ha igaz!- ész-osztására nincs fogadóképes kereslet a 444.hu Facebook oldalán

Deák Dániel nem "jó bor", aminek ugye nem kell cégér - 10.000.000.- forintottal nyomta meg a "népszerűségét" a Megafon

Ki érti ezt? Deák Dániel, a Fidesz előre tolt megmondója érzékeny ember, bírja a kritikát, csak ugye nem szereti. Arról panaszkodik, hogy a 444.hu közösségi oldalán letiltotta “építő jellegű” hozzászólásainak lehetőségét, most tehát csak némán követheti (?) az ott megjelenő híreket, így szellemdús riposztjai nélkül maradnak az ott böngészők.

Na bumm! – mondhatnánk…..

A közszereplő -ha igaz az állítása- mélységesen zokon vette, hogy elege lett az oldal kezelőjének a folyamatos izélgetésből és úgy döntött, hogy ezután a felületén nem kívánatos a Deák-féle megszólaló. Mindenkinek szíve joga úgy moderálnia felületeit, ahogy neki tetszik. Hol van az előírva, hogy tűrnie kell bárkinek is az ellendrukkerkedést? Ennek semmi köze a véleménynyilvánítás szabadságához, hiszen Deák Dániel komoly ember, ha Ő mond valamit, az megvan mondva! Például, nem is olyan rég, azt mondta, hogy egy fityinget sem költ reklámra és mégis rettentő sokan olvassák a közösségi oldalát. Na jó, akkor kiderült, hogy “nem fejtette ki az igazság teljes spektrumát”, de hátha most lehet neki hinni. Csak szándék kérdése!

Az állítás….

“Eddig bírták a kritikát a sajtószabadság és véleménynyilvánítás állítólagos élharcosai a 444-nél: letiltottak a Facebook oldalukról, nem tudok többet kommentelni. ‼De ne aggódjatok! Ennek ellenére továbbra is felhívom a figyelmet az általuk terjesztett töménytelen mennyiségű álhírre és szembesítem őket a valósággal!”

Mivel nem volt reakció, úgy döntött a letiltott, hogy levelezést provokál:

“Levelet írtam a 444 szerkesztőségének. Arra vagyok kíváncsi, hogy vajon miért tiltottak le, miközben ő saját magukra úgy tekintenek, mint a sajtó és véleménynyilvánítás szabadságának egyik utolsó bástyájára. Legutoljára Karácsony Gergely, azóta már megbukott baloldali miniszterelnök-jelölt lépett hasonlót, azonban ő a jelzésem után feloldotta a tiltást. ⁉️Vajon a 444 miként fog majd lépni?”

Az egetrengető méltánytalanság esete így áll kedden fél 10-kor, de biztosak lehetünk abban, hogy lesz még folytatás….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Deák Dániel -ha igaz!- ész-osztására nincs fogadóképes kereslet a 444.hu Facebook oldalán

About Author

Szólj hozzá!