Deák (Karácsony-felelős) Dánel átlagos szombatja - és még csak délután van..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Deák (Karácsony-felelős) Dánel átlagos szombatja – és még csak délután van…..

Deák Dániel, aki mostanság “főállásban” Karácsony Gergely lejáratásán munkálkodik eredetileg politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, aki megfordult korábban a Nézőpont Intézetnél, a Médianéző Kft.-nél és a Figyelő című hetilapnál is. Neki jutott a dicső feladat, hogy napi meghatározott számú posztban, újságcikkben, meg ahol lehet hírét vigye annak, hogy a főpolgármester mindenre alkalmatlan lúzer.

Hirdetés

Deák “elemző úr” egy napja….

Nem publikus, hogy reggel, miután megitta az első kávéját, teáját, vagy amit éppen úri jókedve diktál, kitől köszön el azzal, hogy “megyek és jól bemocskolom, akit mondanak”. A szombati napját követtük végig közösségi oldala bejegyzésein keresztül.

1.) Reggel 9 óra

“Egyik hazugságból a másikba // Már egy hete annak, hogy Karácsony Gergely a kezét tördelve, meglehetősen zavarodottan bejelentette a miniszterelnök-jelölti indulását. Az antréja tragikusra sikeredett, ilyen rossz kampánykezdetet még nem nagyon láthattunk eddig a rendszerváltoztatás utáni magyar politikatörténetben. (…)

A főpolgármester meglehetősen zavart volt, látványosan tördelte a kezét (…) Pszichológusok szerint egyébként a kezek összekulcsolása (ami a képen is látható) visszafojtottságot, szorongást, negatív attitűdöt jelez, egyértelműen frusztrációra, szorongatott helyzetre utal. Ezt a pózt az veszi fel, aki úgy érzi, nem meggyőző a másik számára, és sejti, hogy vesztésre áll.

(…) Karácsony Gergely szemmel láthatóan összeomlott,

a szólamok szintjén a sajtószabadságért küzdő politikus vagy minősíthetetlen stílusban teremti le az őt kérdező újságírókat vagy elmenekül a kérdések elől. Pár napja még a piroson is áthajtott a biciklijével, csak hogy ne kelljen válaszolnia őszintén a végzettségét érintő kérdésekre.

Konklúzió:

Azzal, hogy Karácsony Gergely hazugságspirálba keveredett, egyik napról a másikra omlott össze az az imázs, amit az amerikai demokrata kampánytanácsadók felépítettek neki az elmúlt években. Kiderült, hogy a magát őszintének és szerethetőnek mutató Karácsony Gergely valójában egy mesterséges, nem őszinte pózt vett fel, amelyben egyáltalán nem is érzi magát önazonosnak. Ilyen rossz kampányindítót még nem nagyon láttunk a rendszerváltoztatás utáni magyar politikatörténetben, még a jelöltségéről végül lemondó Botka László kampányindítója is sikeresebb volt a 2018-as parlamenti választást megelőzően.”

2.) Délután 3 óra

 • “Azzal, hogy Karácsony Gergely hazugságspirálba keveredett, egyik napról a másikra omlott össze az az imázs, amit az amerikai demokrata kampánytanácsadók építettek fel neki az elmúlt években.
 • Kiderült, hogy a magát őszintének és szerethetőnek mutató Karácsony Gergely valójában egy mesterséges, nem őszinte pózt vett fel, amelyben egyáltalán nem is érzi magát önazonosnak.
 • Ilyen rossz kampányindítót még nem nagyon láttunk a rendszerváltoztatás utáni magyar politikatörténetben, még a jelöltségéről végül lemondó Botka László kampányindítója is sikeresebb volt a 2018-as parlamenti választást megelőzően.

Egy kis cikkpromó….

3.) Délután 5 óra környéke

“Hazugságok sora, menekülés az újságírók elől, megválaszolatlan kérdések – katasztrofálisan indult Karácsony Gergely kampánya, már az első héten Gyurcsány Ferenc beavatkozására volt szükség. Eddig igyekeztek őt a külföldi szakemberek segítségével higgadtnak, kellemesen langyosnak és lazának beállítani, de

egy hét kampány után kiderült: valójában ingerült, kapkod és elveszítette a kontrollt.”

Már nincs sok meló hátra, Deák közösségi oldalát meg kell picit tolni pár százezer forinttal és a politikai elemző kiforrott és mindenre kiterjedő véleménye -ahogy az egy elemzőtől elvárható lenne- máris sokak hírfolyamában megjelenik és abban bíznak, hogy beleég a retinába, az agyba és elsőként ez jut majd a delikvens eszébe, ha a fotóját meglátja. Én azért bízom az olvasók inteligenciájában, akik átlátnak a Deák-szitán.

Hirdetés
átver

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

4 hozzászólás

 • 2021.05.22 - 18:50
  Közvetlen hivatkozás

  Rohadék fidesz és bandája, ezzel csak még népszerübbé teszik az ellenzéket, annyira erőlködnek, de jobb lenne ha a WC be erőlködnénrk annyira proli ls félkegyelmű ez a kormány banda !!!

  Válasz
 • 2021.05.22 - 19:56
  Közvetlen hivatkozás

  deák mint elemző politológus???? Ez az évezred vicce! Csak egy nyomorult megélhetési orbán csicska! Egy önálló gondolata sincs a NER rabszolgának! Ritka sötét és ostoba, még a kancsi bamba tekintete is nyomasztó! Csak az apját szánom, borzalmas lehet abban a tudatban élni, hogy csak egy ilyen degenerált férfiatlan hazug nyeszlett gerinctelen szarkupacot tudott összehozni! Szégyen ez az alak!!!

  Válasz
 • 2021.05.23 - 08:42
  Közvetlen hivatkozás

  Deák a “sajátjaiknak” és a bizonytalanoknak beszél. Az utóbbiaknak szerintem hiába. Karácsony szerencsésebb alkat nála, és ez nem testalázás, tény. Sokaknak rokonszenves, és az imázsával semmi gond. A kampánykezdetét pedig már közel 300ezren megnézték, ha jól láttam. Gondolkodó típus, kedves, kisfiús mosolyú, természetesen beszél, nem mantráz, mint az orbánista agitproposok, kompromisszum- és tárgyalásképes, nem agresszív. Ennek ellenére nem tartom gyengének, hiszen többet ésszel…
  Deák nem rokonszenves ember, nekem nem az, és nem hiteles, tekintettel a múltjára, munkahelyére. A rendszerváltó ellenzéknek nem kellene vele törődnie, és a független és az ellenzéki médiának sem. Nem ér annyit.

  Válasz
 • Visszajelzés: Telex: Karácsony Gergely megszólalt angolul - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.