Deák -Karácsony-felelős- Dániel felbőszült: "a posztkommunista pártelit kiváltságos tagjaként Karácsony Gergely még adjunktus is lehetett a Corvinuson nyelvtudás és nyelvvizsga nélkül..." - Városi Kurír

Sorting by

×

Deák -Karácsony-felelős- Dániel felbőszült: “a posztkommunista pártelit kiváltságos tagjaként Karácsony Gergely még adjunktus is lehetett a Corvinuson nyelvtudás és nyelvvizsga nélkül…”

“2004-ben én vettem fel az egyetem Politikatudományi Tanszékére azzal az ígérettel, hogy megoldja a módszertani képzési feladatainkat. Ekkor már PhD hallgató volt az egyetem Szociológia Tanszékén” – nyilatkozta Lánczi András,  a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, a Századvég Alapítvány elnöke a Mandineren. Az oktatási Hivatal mostanra derítette, ki, hogy “jogtalan” volt az alkalmazása.

Hirdetés

Lánczi bebukta?

Jogszerűtlenül alkalmazta tanársegédként és adjunktusként a Budapesti Corvinus Egyetem Karácsony Gergelyt

– a Magyar Nemzet információja szerint erre az eredményre jutott az Oktatási Hivatal vizsgálata.

Nem kellett sok, beindult a Fidesz-kommandó

Nem törődve azzal, hogy Lánczi András rektor saját szájával ismerte el, hogy Ő vette fel egyetemére Karácsonyt, Kovács András közösségi oldalán jelezte nyílt levelében, hogy szerinte

“….Ön több mint kilenc évvel ezelőtt nagyon élesen támadta a köztársasági elnököt, aki lebukott a hamis doktorijával. Schmitt Pál egyenes férfi volt, és hibáját beismerve lemondott a posztjáról. Visszavonult a politikától.

Ön most bukott le, mivel teljesen nyilvánvalóan nem oktathatott volna a Corvinuson, tehát csalt! A két eset kísértetiesen hasonló!

Kérdezem, hogy Ön Schmitt Pálhoz hasonlóan lemond-e a főpolgármesteri pozíciójáról és az előválasztáson való indulásról?

Ha megteszi, akkor Ön egy igazi karakteres politikus, aki vállalja a hibáit és annak következményeit! Ha pedig nem mond le, akkor pedig Önt tudom csak idézni “Piti tolvaj és hazudozó. Ha ezek után a helyén marad, akkor teljesen lejáratódik”.

Várom megtisztelő válaszát! Üdvözlettel: Kovács András”

Több sem kellett Deák Dánielnek, akitől, mint tudjuk, nem áll messze a Karácsony-alázás

Deák Kovács posztja alá jegyezte:

“Míg egy átlag magyarnak még a diploma megszerzéséhez is kötelező a nyelvvizsga, addig a posztkommunista pártelit kiváltságos tagjaként Karácsony Gergely még adjunktus is lehetett a Corvinuson nyelvtudás és nyelvvizsga nélkül. Nem kellett hozzá más, csak egy Gyurcsányhoz hű vezető az egyetem élén. Egészen elképesztő!”

Csendben jegyezzük meg, hogy Deák úr nemrég dőlt meg hazugság-ügyben, amikor azt állította, hogy egy fillér költés nélkül is baromi népszerű a Facebook oldala. Kisvártatva kiderült, mennyi ropogós magyar forinttal nyomta meg őt a pártja:

Más “deákságok” a közelmúltból….

 

deák
illusztráció: V.K.
Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Deák -Karácsony-felelős- Dániel felbőszült: “a posztkommunista pártelit kiváltságos tagjaként Karácsony Gergely még adjunktus is lehetett a Corvinuson nyelvtudás és nyelvvizsga nélkül…”

 • 2021.09.11 - 15:21
  Közvetlen hivatkozás

  Berta Boldizsár
  (cikkíró)
  Egy szabadságharcos az orbáni diktatúrában.
  Valahogy nemtaláltam a Feri (2002-10) alatti időkből tőle semmit.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.