Kerítésen innenKiemelt hírek

Deák úr, tényleg ennyire kell a pénz? Érdemes lemenni kutyába? – Bocs, ebek!

Deák Dániel nem "jó bor", aminek ugye nem kell cégér - 10.000.000.- forintottal nyomta meg a "népszerűségét" a Megafon

Értem én, hogy a pénz és a hatalom megrészegít, de amikor pár pillanatra eljön a kijózanodás átmeneti állapota, érdemes lenne elgondolkodniuk a jövőjüket, emberi megítélésüket talmi Orbán-oltáron feláldozó mai 30-40-eseknek, akiknek még cirka 20-30 évet le kell nyomni egy munkahelyen akkor is, amikor a regnáló miniszterelnök már csak egy rossz emlék lesz a magyar politika horizontján. Miből gondolja például Deák Dániel, akinek fogalma sincs, milyen hátszél nélkül munkát keresni, dolgozni, hogy bárki alkalmazni fogja?

Deák Dániel színvonala…

(Akinek fogalma nincs, hogy kiről beszélek: Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon tagja, aki minden ellenzék-lejáratásnak minősített blődlihez hajlandó a nevét adni.)

Hétfőn a teljes kormány-média célkeresztjében Jakab Péter, a Jobbik elnöke volt, -minden bizonnyal ez kitart még pár napig- akiről kompromittálónak szánt fotók, majd össze-vissza szabdalt videófelvétel látott napvilágot a több műszakban ráállított megfigyelőcsapatnak köszönhetően, feltehetően az Ön kontójára.

Az, hogy egy politikai célpont magánélete kerül a köz “kincsévé” undorító dolog, mert tessék Őt a parlamenti munkája nyomán megszorongatni, ha van miért lemondásra felszólítani, de azért, hogy kivel, mit mikor csinál a magánéletében, az a magánügye, amíg nem a köz pénzén teszi. Az viszont, hogy közpénzből dotált fidesz-szájak a családjára szállnak rá, őket alázzák meg, az minősíthetetlen hungarikum. Deák Dániel erre is kapható, hiszen közpénzből finanszírozott közösségi oldalán -aminek látogatottságáról kamuinformációval “vicceskedik” látogatóinak-

hétfő este az alábbi poszt jelent meg:

“Gyurcsány Ferenc 2004-es álláspontja nagy hatással lehetett Jakab Péterre: „Akinek egy szobája van, az kettőt, akinek kettő van, az hármat, akinek három, az meg családi házat. Akinek öreg, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat érdemelne”.”

Nem tudom és kevéssé sem érdekel, hogy Deáknak van-e hitvese, kedvese, de az érdekelne, hogy ha van, mit szól a fenti felirathoz, Őt hogy érintené, ha egy vadidegen a fizetését megszolgálandó beletaposna az önértékelésébe, az egojába, a női mivoltába!

A kommentekből….

“Klarikát figyelmeztetni kell….!”

“Lassan kiderül, hogy Jakab csináta a videót a Borkairól. Azért remélem nem arról fog szólni a kampány, hogy ki kivel mit csinál otthon a hálószobában. Se Jakabos, se Borkais videót nem látnék többet, hátmég a MZP által emlegetett merészebb bulikat.”

“E szavak Ferencnek tanai. Kinek ott a szépség, Vadai.”

“Lehet hogy Klára is rövidesen le lesz cserélve!?”

“Ez megint Gyurcsánynak kedvez.Tényleg ledarálja az összes ellenlábasát az ellenzéken belül.Azt el kell ismerni hogy nagyon kifinomult taktikai érzéke van és hatalmas bosszúvágya az MSZP-vel szemben.Kiváncsi vagyok kit hagy meg közülük játékszernek a következő 4 éves parlamenti ciklusra.Megtehetné hogy milliárdosként élhetne de mégis,a hatalomnak lehet egy diszkrét bája amiért nem drága semmi sem.”

“Olyan az ízlése is, amilyen a politikai tevékenysége. Minősíthetetlenül pocsék.”

“Vadai sem fiatal már! Ferike”

A veszített per összege is közpénzből fizetendő!?

Jakab Péter beperelte, akit lehetett és feltehetően ez a névsor gyarapodni fog. A kérdés, hogy amikor -egy-két év?- minden lehető fokon megnyeri, akkor a kiszabott pénzbüntetést minden résztvevő a saját büdzséjéből fedezi majd? A kérdés költői, soha nem tudjuk meg az igazi választ. Persze sejtésünk lehet…..

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Deák úr, tényleg ennyire kell a pénz? Érdemes lemenni kutyába? - Bocs, ebek!

About Author

Szólj hozzá!