Debrecenben befutó helyet kapott a holokauszttagadó, “cipőbe köpködő” Jobbikos

Mi is megírtuk, hogy a debreceni egyik “összefogás”, amelyikben a Jobbik is benne van, levette listájáról a nagy felháborodást követően Kulcsár Gergely volt Jobbikos parlamenti lépviselőt.

Kulcsár, a köpködő

Kulcsár volt az, aki országgyűlési képviselősége idején “pihenés képen” kiment a Duna partra és beleköpött a bronz cipőkbe, amik az ott Dunába lőtt zsidók emlékműve. A képviselő ezen a szégyenletes cselekedetén túl is többször hangoztatott antiszemita, holokauszttagadó nézeteket.

Visszahívták,

nem indul sem a Jobbik, de főképpen nem a Momentum-LMP-Jobbik színeiben Kulcsár Gergely Debrecenben, értesült az Index. Most Kulcsár Facebook-oldalán a visszalépését saját döntéseként jelentette be, amelyet annak ellenére hozott meg, hogy már összegyűjtötte a megfelelő számú ajánló aláírást a választókörzetében.

-írtuk a már említett cikkünkben augusztus 27-én.

Milyen az élet, leginkább a politikai?

Most tudtuk meg, hogy a rasszista politikust minden fogadkozás ellenére a Jobbik befutó hellyel kínálta meg a debreceni önkormányzati választásra leadott listáján.

Ismerjük a debreceni politikai helyzetet, az elmúlt időben bőségesen be is számoltunk az ott történt ellenzéki kavarásokról, de ez még a fentiek ismeretében is durva.

Az alábbi kérdést tettük fel emailban a Jobbiknak:

Mi az oka Kulcsár Gergely indításának a párt színeiben Debrecenben azok után, hogy a párt igyekszik a politikai közép felé?
Ahogy választ kapunk, frissítjük cikkünket.

Egy hozzászólás itt: “Debrecenben befutó helyet kapott a holokauszttagadó, “cipőbe köpködő” Jobbikos

  • 2019.09.10 - 20:45
    Közvetlen hivatkozás

    Ezt honnan veszik? Most néztem meg a valasztas.hu-n és Kulcsár nincs a debreceni listán.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük