Mondják, akik ismertek, pucér seg…szóval szerényen kezdted a pályafutásod Ma meg? – A debreceni Mr. 20%…..

Hosszú-hosszú évekig ültünk egymással szemben a debreceni közgyűlésben, meg amúgy is, Debrecenben mindenki, mindenkit ismer. Én is. Téged is. Még azokat is, akikkel a gimiben együtt lógtál.

Anno, csodálkoztak is, hogy lehetett belőled polgármester.

Az lett. Már akkor is mindenhez értettél. Mindenhez is!

Ezért lett Debrecenben például olyan villamos, ami még tíz év után is minden kanyarban őrült visongások közepette fordul be. Az átadáskor azt mondtad röhögve:

majd bekopik.

Nem kopott!  Még azok után sem, hogy a síneket külön gépekkel csiszolják, hátha sikerül annyira elkoptatni, hogy a polgármesteri fiaskó ne őrjítsen meg mindenkit a környéken. De nem probléma, te nem arra laksz!

Ezért nem lett Debrecenben kész több mint tíz év után sem az a színház, amit te egy bevásárlóközpontba „álmodtál” bele,

két bugyibolt közzé – mindig nagyon értettél a kultúrához – pedig milliárdokat költött rá a város.

Milyenek a véletlenek, pont az haveri befektető brancs építette, akik a kedves feleségednek is egy luxuslakást a Duna partján. Vagy hatmilliárdunkba került, és nekem ígérted meg nagy gúnyosan még 2008-ban:

„képviselő úr! A színház annyira kész lesz, hogy 2009-ben az első előadáson majd egymás mellett fogunk ülni”.

Nem ültünk. A színház, amit a debreceniek csak Latinovits-erőműnek csúfolnak, tíz évig üres torzóként porosodott, fizettük az őrzését, fenntartását. Miattad! Ugyan üres falakat vettél a haverok cégétől, de semmi gond, nem a te pénzed!

Mondják, akik ismertek, pucér seg…szóval szerényen kezdted a pályafutásod

Ma meg? Nagy ember lettél Lajos! Milliárdos, nagyképű és cinikus. Fajtád kitűnő egyede. Gátlástalan. Mr.20%. Pont, mint a többi 133.
Röhögsz azokon, akik éppen most veszítik el mindenüket. MIATTATOK! Azért, hogy neked, a családnak, nagy házad, nagy autód, nagy motorod, anyádnak disznótelepe, szántói – a jó ég tudja mi még – lehessenek, hogy nemzeti mangalicaszerelő újabb repülőt vegyen kaszinózni, a Maldív szigetekre turbékolni járni, hogy a főnököd felcsúti dácsájába bezsúfoljatok még néhány milliárdot, hogy Szíjjártó éjjel-nappal helikopterrel járhasson, hogy lehessen kurvázni, kokózni, közpénz lopni!

Te üzensz a vendéglátósoknak teleszájjal vigyorogva, jóllakottan, a házihasználatú, közpénzből fizetett helyi tévéd kameráján keresztül? Pont te? Hogy nyugi, mert „a magyar emberek márciusban is nagyon éhesek lesznek és szeretnének sört inni meg elmenni a barátaikkal jó konyhájú vendéglőkbe, és ott jól érezni magukat”?

….Normális vagy?

Vagy megőrültél végképp? A magyar emberek, a családok, vállalkozók, vállalkozások MOST ÉHESEK, most rohad rájuk az árukészlet, MOST MENNEK TÖNKRE, MOST VESZÍTIK EL A MUNKÁJUKAT, MERT, TI TÍZ ÉVE ÉLITEK FEL, DORBÉZOLJÁTOK EL A JÖVŐJÜKET. A GYERMEKEINK JÖVŐJÉT!

Nem a válság, hanem ti sodortátok őket, egy egész országot a tönk szélére!

Hazudtatok nekik, nekünk, hazudtatok a világnak. Ebből baj lesz, nagy baj, ha segítség helyett cinikusan, dölyfösen, gátlástalanul tovább loptok! Vakok vagytok, ha nem látjátok!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Mondják, akik ismertek, pucér seg…szóval szerényen kezdted a pályafutásod Ma meg? – A debreceni Mr. 20%…..

  • 2021.03.05 - 05:36
    Közvetlen hivatkozás

    Nekünk baj, hogy ők ott vannak ahol nem kéne lenniük Róluk. kedveskedve és mint apró vírgocnkodó a tűzre rossz fát tevő gyermekekről beszélni pedig nem helyes dolog. Ezek felnőtt, nem rossz fát tevők, hanem bűnözők, gazemberek akik hullámosra lopták magukat a köz pénzéből, tulajdonából, miközben a népet lecsórósították, megalázták és megalázzák, mint egy téri galeri, naponta erőszakolják ránk a gaztetteiket.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük